Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tavyrai lacasapy
Normal Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Iturbe verovert de bal door een tackle van achteren. Iturbe passt de bal in één keer door. Plá is nu in balbezit. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Elizeche passt de bal in één keer door. Daar is Iturbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marín rent richting de bal. Morra bereikt de bal nog maar net als eerste. Morra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavyrai - lacasapy 1:0

18e minuut.
Carles passt de bal zonder na te denken. Marín rent richting de bal. Elizeche speelt de bal door. Plá rent richting de bal. Plá haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Marín rent richting de bal. Marín passt de bal in één keer door. Morra bereikt de bal nog maar net als eerste. Morra schiet op doel. Roa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavyrai - lacasapy 2:0

28e minuut.
Trociuk is nu in balbezit. Piatti rent richting de bal. Piatti met een sublieme pass. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor schiet op doel. Román bokst de bal weg.

33e minuut.
Enciso geeft de bal voor. Penayo met een sublieme pass. Klungelig pakt Miño de bal. Morra is nu in balbezit. Morra schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Iturbe geeft een lange en hoge pass. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ovando de bal onder controle te krijgen. Román probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Iturbe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dos Santos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tavyrai 43%, lacasapy 57%.
Tavyrai - lacasapy 2:0

55e minuut.
Carles verovert de bal door een tackle van achteren. Carles met een sublieme pass. Elizeche probeert naar een medespeler te passen. Plá bereikt de bal nog maar net als eerste. Plá haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Román niet meer kan verder spelen. Biedermann komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Dos Santos passt de bal in één keer door. Elizeche rent richting de bal. Elizeche speelt de bal door. Plá bereikt de bal nog maar net als eerste. Plá schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Elizeche is nu in balbezit. Carles bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizeche maakt een afschuwelijke overtreding. Elizeche is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tavyrai 70%, lacasapy 30%.
Tavyrai - lacasapy 2:0