Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brtales Peces El-PI FC
Normal Tactiek ATK CRJ
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 35.5
matig Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Medina is nu in balbezit. Banişevski probeert naar een medespeler te passen. Arntsen rent richting de bal. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Peces - El-PI FC 0:1

7e minuut.
Dumitru met een sublieme pass. Gašperan is nu in balbezit. Gašperan probeert naar een medespeler te passen. Dumitru rent richting de bal. Dumitru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Cibils passt de bal in één keer door. Delgado is nu in balbezit. Delgado passt de bal in één keer door. Plá rent richting de bal. Plá draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Arntsen kopt de bal weg. Dumitru is nu in balbezit. Medina rent richting de bal. Dumitru onderschept slim de pass. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Peces - El-PI FC 0:2

12e minuut.
Arntsen passt de bal met de wreef. Gašperan is nu in balbezit. Gašperan passt de bal zonder na te denken. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Arntsen met een sublieme pass. Daar is Dominguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto met een sublieme pass. Dominguez rent richting de bal. Dominguez draait met de bal, schiet en ... Castorino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Barchini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gašperan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dominguez rent richting de bal. Dominguez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Banişevski passt de bal in één keer door. Gašperan is nu in balbezit. Barchini begaat een overtreding. Barchini krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Sanabria verovert de bal door een tackle van achteren. Sanabria passt de bal in één keer door. Gašperan speelt de bal door. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Banişevski passt de bal in één keer door. Japa is nu in balbezit. Japa passt de bal met de wreef. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Banişevski is nu in balbezit. Banişevski passt de bal zonder na te denken. Dumitru heeft problemen om de bal te vangen. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Castorino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Peces - El-PI FC 0:3

40e minuut.
Daar is Barchini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gašperan is nu in balbezit. Gašperan passt de bal met de wreef. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Peces - El-PI FC 0:4

44e minuut.
Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez schiet op doel. Prieto probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Peces - El-PI FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brtales Peces 71%, El-PI FC 29%.
Brtales Peces - El-PI FC 0:5

54e minuut.
Gašperan geeft een hoge lob. Troche kopt de bal weg. Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dominguez rent richting de bal. Dominguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Peces - El-PI FC 0:6

54e minuut.
Giménez probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gašperan met de inworp. Banişevski geeft de bal voor. Dumitru rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Medina rent richting de bal. Japa verovert de bal door een tackle van achteren. Japa speelt de bal door. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inworp. Kiese komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kishiro komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kishiro geeft de bal voor. Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Castorino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Peces - El-PI FC 0:7

78e minuut.
Daar is Giménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giménez met een sublieme pass. Cattebeke is nu in balbezit. Japa is nu in balbezit. Japa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiese met de inworp. Japa speelt de bal door. Arntsen geeft een lange en hoge pass. Banişevski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Japa geeft de bal voor. Heyn rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arntsen neemt de hoekschop. Dumitru geeft een hoge lob. Castorino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Japa bereikt de bal nog maar net als eerste. Japa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Peces - El-PI FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brtales Peces 72%, El-PI FC 28%.
Brtales Peces - El-PI FC 0:8