Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brtales Peces Brtales Orangutanes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Medina speelt de bal door. Inworp. Arzamendia met een snelle inworp. Cetrini is nu in balbezit. Cetrini geeft een hoge lob. Castorino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Delgado passt de bal in één keer door. Plá is nu in balbezit. Dumot onderschept slim de pass. Daar is Giménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giménez geeft een lange en hoge pass. Zayas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Valiente is nu in balbezit. Barchini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valiente is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Urbieta met een snel genomen vrije trap. Martinesi kopt de bal weg. Medina controleert de bal met de borst. Valiente is nu in balbezit. Valiente draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Castorino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Medina passt de bal in één keer door. Giménez rent richting de bal. Giménez passt de bal in één keer door. Plá is nu in balbezit. Plá schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Artaza is nu in balbezit. Giménez verovert de bal door een tackle van achteren. Plá rent richting de bal. Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Giménez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brtales Peces 58%, Brtales Orangutanes 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brtales Peces - Brtales Orangutanes 0:0

54e minuut.
Valiente is nu in balbezit. Medina rent richting de bal. Medina geeft de bal voor. Martinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinesi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Medina passt de bal zonder na te denken. Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Giménez passt de bal zonder na te denken. Plá rent richting de bal. Plá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Peces - Brtales Orangutanes 1:0

64e minuut.
Escobar probeert naar een medespeler te passen. Giménez rent richting de bal. Osorio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giménez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giménez neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Peces - Brtales Orangutanes 2:0

68e minuut.
Medina passt de bal met de wreef. Osorio is nu in balbezit. Giménez verovert de bal door een tackle van achteren. Giménez schiet op doel. Dumot probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Urbieta is nu in balbezit. Urbieta probeert naar een medespeler te passen. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego verovert de bal door een tackle van achteren. Samaniego draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brtales Peces 42%, Brtales Orangutanes 58%.
Brtales Peces - Brtales Orangutanes 2:0