Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético stroner Deportivo Monos
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Haedo Valdez heeft problemen om de bal te vangen. Mendonca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendonca met een sublieme pass. Daar is Ortellado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortellado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Mendonca onderschept slim de pass. Mendonca passt de bal in één keer door. Rioboo rent richting de bal. Cataldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cataldo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Albospino onderschept slim de pass. Yaluff onderschept slim de pass. Yaluff geeft een lange en hoge pass. Ortuzar is nu in balbezit. Ortuzar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético stroner - Deportivo Monos 0:1

32e minuut.
Mereles met een sublieme pass. Díaz De Vivar is nu in balbezit. Delgado maakt een afschuwelijke overtreding. Delgado krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ortuzar met een sublieme pass. bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendonca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ortuzar neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético stroner - Deportivo Monos 0:2

42e minuut.
Mendonca kopt de bal weg. Daar is Rioboo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cataldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cataldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético stroner - Deportivo Monos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético stroner 53%, Deportivo Monos 47%.
Atlético stroner - Deportivo Monos 1:2

70e minuut.
Albospino heeft problemen om de bal te vangen. Laino rent richting de bal. Laino passt de bal zonder na te denken. is nu in balbezit. haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Vera met de inworp. Díaz De Vivar is nu in balbezit. Díaz De Vivar passt de bal in één keer door. Ortellado rent richting de bal. Ortellado geeft een lange en hoge pass. Solís verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético stroner 57%, Deportivo Monos 43%.
Atlético stroner - Deportivo Monos 1:2