Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosterman FC Cadiz Fc
DDR16 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 20.3
good Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Arnaldsson passt de bal zonder na te denken. Toyotoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Toyotoshi met een sublieme pass. Czabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Czabaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ortigoza kan de bal niet met de borst controleren. Czabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Czabaj probeert naar een medespeler te passen. Genet bereikt de bal nog maar net als eerste. Genet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosterman FC - Cadiz Fc 1:0

8e minuut.
Czabaj verovert de bal door een tackle van achteren. Genet bereikt de bal nog maar net als eerste. Giménez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giménez krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Klungelig pakt Toyotoshi de bal. Mora rent richting de bal. Toyotoshi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toyotoshi krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Mora is nu in balbezit. Genet onderschept slim de pass. Genet passt de bal in één keer door. Czabaj is nu in balbezit. Czabaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosterman FC - Cadiz Fc 2:0

42e minuut.
Trejos met een harde bal richting middenveld. Arnaldsson kopt de bal weg. Genet heeft problemen om de bal te vangen. Genet schiet op doel. Argüello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosterman FC - Cadiz Fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosterman FC 36%, Cadiz Fc 64%.
Bosterman FC - Cadiz Fc 3:0

47e minuut.
Mora speelt de bal door. Giménez rent richting de bal. Czabaj onderschept slim de pass. Genet rent richting de bal. Genet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Özdemir passt de bal zonder na te denken. Genet rent richting de bal. Genet speelt de bal door. Czabaj is nu in balbezit. Czabaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mirga kopt de bal weg. Navarro is nu in balbezit. García Llamas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Llamas krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Mora is nu in balbezit. Genet verovert de bal door een tackle van achteren. Genet met een sublieme pass. Czabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Czabaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosterman FC - Cadiz Fc 4:0

60e minuut.
Özdemir controleert de bal met de borst. Genet is nu in balbezit. Genet passt de bal zonder na te denken. Czabaj rent richting de bal. Czabaj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valdivieso komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Genet passt de bal zonder na te denken. Toyotoshi is nu in balbezit. Toyotoshi geeft een lange en hoge pass. Czabaj rent richting de bal. Czabaj haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Czabaj is nu in balbezit. Genet is nu in balbezit. Genet passt de bal zonder na te denken. Czabaj is nu in balbezit. Czabaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Inworp. Özdemir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mora rent richting de bal. Genet verovert de bal door een tackle van achteren. Genet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Rupnik komt het veld opgelopen. Cubas komt het veld opgelopen. Letta komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Chavez geeft een hoge lob. Rupnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Letta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cubas de bal. Cubas draait met de bal, schiet en ... Argüello bokst de bal weg. Arrua heeft problemen om de bal te vangen. Czabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Czabaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosterman FC - Cadiz Fc 5:0

74e minuut.
Kuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuster probeert naar een medespeler te passen. Chavez rent richting de bal. Cubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubas schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Cubas is nu in balbezit. Delorenzi is nu in balbezit. Cubas onderschept slim de pass. Czabaj is nu in balbezit. Czabaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Keščok komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Ortigoza rent richting de bal. Keščok onderschept slim de pass. Keščok passt de bal zonder na te denken. Cubas rent richting de bal. Cubas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Delorenzi trapt de bal weg van het doel. Rupnik kopt de bal weg. Ortigoza probeert de bal aan de voet te houden. Keščok bereikt de bal nog maar net als eerste. Keščok schiet op doel. Argüello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosterman FC 20%, Cadiz Fc 80%.
Bosterman FC - Cadiz Fc 5:0