Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rubios Bufalos Atlético stroner
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 22.2
weak Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Rios geeft de bal voor. Ortellado kopt de bal weg. Klungelig pakt Rios de bal. Cataldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cataldo draait met de bal, schiet en ... Campuzano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Rioboo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fleytas komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Pomatta met een sublieme pass. Albospino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saccarello. Saccarello krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Migliorisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Migliorisi geeft een lange en hoge pass. Romero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ortellado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortellado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Saccarello onderschept slim de pass. Albospino bereikt de bal nog maar net als eerste. Albospino passt de bal met de wreef. Fleytas is nu in balbezit. Fleytas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubios Bufalos 61%, Atlético stroner 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rubios Bufalos - Atlético stroner 0:0

59e minuut.
Klungelig pakt Cataldo de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz De Vivar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fleytas rent richting de bal. Fleytas geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Campuzano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ortellado rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubios Bufalos - Atlético stroner 0:1

67e minuut.
Blanco rent richting de bal. Blanco geeft een hoge lob. Saccarello speelt de bal door. Artaza heeft problemen om de bal te vangen. Artaza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Romero probeert naar een medespeler te passen. Pomatta heeft problemen om de bal te vangen. Pomatta geeft een hoge lob. Cataldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cataldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rubios Bufalos - Atlético stroner 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubios Bufalos 62%, Atlético stroner 38%.
Rubios Bufalos - Atlético stroner 0:2