Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tacua Black Perl FC
Ta1 Tactiek 4-4-2
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 31.5
zeer goed Schieten matig
goed Passen slecht
solide Verdedigen zwak


6e minuut.
bin Lawadin speelt de bal door. Balicki rent richting de bal. Balicki passt de bal zonder na te denken. Rijvers is nu in balbezit. Rijvers haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Xapecó met een sublieme pass. Cernat rent richting de bal. Met opzet legt Vittori zijn tegenspeler op de grond. Vittori krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Panaite passt de bal in één keer door. Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Black Perl FC 1:0

20e minuut.
Mistr is nu in balbezit. Mistr geeft een hoge lob. Rijvers rent richting de bal. Rijvers haalt uit met een fantastische trap. Rocheteau maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
bin Lawadin passt de bal in één keer door. Xapecó rent richting de bal. Xapecó geeft een lange en hoge pass. Vittori rent richting de bal. Vittori schiet op doel. Rocheteau bokst de bal weg. Klungelig pakt Albospino de bal. Rijvers rent richting de bal. Rijvers draait met de bal, schiet en ... Rocheteau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Black Perl FC 2:0

27e minuut.
Rijvers is nu in balbezit. Xapecó is nu in balbezit. Xapecó speelt de bal door. Rijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijvers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Black Perl FC 3:0

32e minuut.
Balicki is nu in balbezit. Krauer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vittori zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Rocheteau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Black Perl FC 4:0

42e minuut.
Panaite is nu in balbezit. Panaite geeft een lange en hoge pass. Nuei probeert de bal met de borst te controleren. Rijvers rent richting de bal. Rijvers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Black Perl FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tacua 34%, Black Perl FC 66%.
Tacua - Black Perl FC 5:0

49e minuut.
Vittori rent richting de bal. Nuei rent richting de bal. Rijvers verovert de bal door een tackle van achteren. Rijvers draait met de bal, schiet en ... Rocheteau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Black Perl FC 6:0

52e minuut.
Rijvers verovert de bal door een tackle van achteren. Panaite rent richting de bal. Vittori rent richting de bal. Vittori haalt uit met een fantastische trap. Nuei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rocheteau bokst de bal weg. Nuei bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuei geeft de bal voor. bin Lawadin kopt de bal weg. Rijvers is nu in balbezit. Rijvers draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Black Perl FC 7:0

55e minuut.
Rijvers kopt de bal weg. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat begaat een overtreding. Cernat krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Balicki passt de bal met de wreef. Daar is Xapecó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vittori is nu in balbezit. Vittori haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Albospino de bal onder controle te krijgen. Rocheteau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Xapecó haalt uit met een fantastische trap. Hennig kan de bal niet met de borst controleren. Balicki is nu in balbezit. Balicki haalt uit met een fantastische trap. Rocheteau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Black Perl FC 8:0

69e minuut.
Stroessner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori verovert de bal door een tackle van achteren. Vittori passt de bal in één keer door. Xapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Panaite onderschept slim de pass. Panaite speelt de bal door. Nuei is nu in balbezit. Vittori verovert de bal door een tackle van achteren. Vittori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rijvers heeft problemen om de bal te vangen. Nuei met een sublieme pass. Stroessner is nu in balbezit. Vittori onderschept slim de pass. Vittori haalt uit met een fantastische trap. Rocheteau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
bin Lawadin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Lawadin met een sublieme pass. Xapecó rent richting de bal. Xapecó geeft de bal voor. Balicki is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Balicki zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Rijvers de bal. Rijvers schiet op doel. Rocheteau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tacua 20%, Black Perl FC 80%.
Tacua - Black Perl FC 8:0