Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC LaFarsa Black Perl FC
reMEC Tactiek 4-4-2
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 33.5
good Schieten good
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


8e minuut.
Kandziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldermand is nu in balbezit. Kandziora begaat een overtreding. Kandziora krijgt een gele kaart. Aldermand raakt geblesseerd tijdens het duel. Piesik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hoàng Sĩ is nu in balbezit. Rybiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybiałek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Amarilla maakt een snoekduik en kopt de bal. Domide kopt de bal weg. Lalanne heeft problemen om de bal te vangen. Amarilla rent richting de bal. Amarilla schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Black Perl FC 0:1

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Akşit komt het veld opgelopen. Marynarz komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Marynarz onderschept slim de pass. Marynarz geeft de bal voor. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybiałek rent richting de bal. Rybiałek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Amarilla is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola geeft een lange en hoge pass. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla haalt uit met een fantastische trap. Lajber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC LaFarsa 56%, Black Perl FC 44%.
AC LaFarsa - Black Perl FC 0:1

48e minuut.
Degli Esposti Fragola kopt de bal weg. Matys bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akşit. Akşit krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Marynarz speelt de bal door. Telička rent richting de bal. Voliotis maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Voliotis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Voliotis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
Amarilla is nu in balbezit. Amarilla speelt de bal door. Carod bereikt de bal nog maar net als eerste. Carod draait met de bal, schiet en ... Lajber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Black Perl FC 0:2

63e minuut.
Lalanne rent richting de bal. Carod onderschept slim de pass. Kandziora is nu in balbezit. Carod bereikt de bal nog maar net als eerste. Carod draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
García Vázquez passt de bal in één keer door. Amarilla is nu in balbezit. Carod rent richting de bal. Amarilla rent richting de bal. Amarilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
García Vázquez heeft problemen om de bal te vangen. Buitenspel voor Akşit. Goede buitenspelval van de verdediging. Matys neemt vlug de vrije trap. Amarilla is nu in balbezit. Amarilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC LaFarsa 64%, Black Perl FC 36%.
AC LaFarsa - Black Perl FC 0:2