Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flamengo Luque Fc Drago
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 24.8
poor Schieten adequate
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Mussi de bal onder controle te krijgen. Sanabria rent richting de bal. Sanabria passt de bal met de wreef. Arce kan de bal niet met de borst controleren. Arce schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Florenciañez bokst de bal weg.

4e minuut.
Barchini met de inworp. Cabañas rent richting de bal. Met opzet legt Sanabria zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sanabria moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sanabria schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

9e minuut.
Ayala geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramos met een snelle inworp. Trovato bereikt de bal nog maar net als eerste. Trovato geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Haedo Valdez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azucas speelt de bal door. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistilli is nu in balbezit. Pistilli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vierci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas draait met de bal, schiet en ... Carrizosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Fatecha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Orué komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Orué passt de bal zonder na te denken. Daar is Mussi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mussi passt de bal met de wreef. Pistilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistilli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flamengo Luque - Fc Drago 1:0

28e minuut.
Haedo Valdez geeft een hoge lob. Daar is Gadea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arce rent richting de bal. Arce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
flamengo Luque - Fc Drago 1:1

30e minuut.
Trovato probeert naar een medespeler te passen. Grillón is nu in balbezit. Grillón passt de bal zonder na te denken. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flamengo Luque - Fc Drago 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flamengo Luque 43%, Fc Drago 57%.
flamengo Luque - Fc Drago 2:1

52e minuut.
Cabañas haalt uit met een fantastische trap. Vierci kopt de bal weg. Pistilli is nu in balbezit. Pistilli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
flamengo Luque - Fc Drago 3:1

55e minuut.
Vierci geeft een hoge lob. Inworp. Cartes met de inworp. Cabañas rent richting de bal. Cabañas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Grillón kopt de bal weg. Pistilli probeert de bal aan de voet te houden. Met opzet legt Haedo Valdez zijn tegenspeler op de grond. Haedo Valdez krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Ayala passt de bal met de wreef. Grillón is nu in balbezit. Grillón passt de bal met de wreef. Cabañas rent richting de bal. Cabañas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mussi rent richting de bal. Barchini is nu in balbezit. Barchini met een sublieme pass. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce draait met de bal, schiet en ... Florenciañez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussi geeft een lange en hoge pass. Barchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barchini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flamengo Luque - Fc Drago 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flamengo Luque 41%, Fc Drago 59%.
flamengo Luque - Fc Drago 3:2