Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
11 estrella flamengo Luque
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Cabañas onderschept slim de pass. Cabañas speelt de bal door. Pistilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistilli draait met de bal, schiet en ... Cabañas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11 estrella - flamengo Luque 0:1

8e minuut.
Fatecha speelt de bal door. Montórfano rent richting de bal. Manzur begaat een overtreding. Montórfano raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Montórfano kan niet meer verder spelen. Monges komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Monges verovert de bal door een tackle van achteren. Monges geeft een lange en hoge pass. Daar is Valinotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pistilli rent richting de bal. Pistilli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Manzur bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzur geeft een lange en hoge pass. Odonne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fatecha is nu in balbezit. Fatecha geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Cabañas probeert naar een medespeler te passen. Azucas kopt de bal weg. Pistilli rent richting de bal. Pistilli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Fatecha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grillón kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Azucas de bal onder controle te krijgen. Ocampos is nu in balbezit. Ocampos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 estrella 65%, flamengo Luque 35%.
11 estrella - flamengo Luque 0:1

52e minuut.
Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistilli verovert de bal door een tackle van achteren. Manzur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manzur krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Paredes met een sublieme pass. Inworp. Ayala met een snelle inworp. Cartes probeert de bal met de borst te controleren. Cartes geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Galindo rent richting de bal. Gadea verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes begaat een overtreding. Paredes krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Odonne speelt de bal door. Ocampos rent richting de bal. Ocampos speelt de bal door. Candia rent richting de bal. Candia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillón rent richting de bal. Grillón met een sublieme pass. Daar is Pistilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pistilli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas onderschept slim de pass. Cabañas passt de bal zonder na te denken. Azucas is nu in balbezit. Azucas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 estrella 58%, flamengo Luque 42%.
11 estrella - flamengo Luque 0:1