Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flamengo Luque Guiners
Normal Tactiek 532
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 22
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Argüello bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ayala zijn tegenspeler op de grond. Ayala krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Dávalos onderschept slim de pass. Dávalos geeft een lange en hoge pass. Ayala probeert de bal aan de voet te houden. Argüello bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüello geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Raschle trapt de bal weg. Argüello is nu in balbezit. Mussi maakt een afschuwelijke overtreding. Mussi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Argüello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colmán zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flamengo Luque - Guiners 0:1

8e minuut.
Daar is Zarza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montórfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montórfano passt de bal in één keer door. Pistilli rent richting de bal. Pistilli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ayala geeft een lange en hoge pass. Pistilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarza rent richting de bal. Pistilli onderschept slim de pass. Pistilli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Argüello rent richting de bal. Argüello passt de bal in één keer door. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto haalt uit met een fantastische trap. Florenciañez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flamengo Luque - Guiners 0:2

27e minuut.
Soto is nu in balbezit. Montórfano is nu in balbezit. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto schiet op doel. Florenciañez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flamengo Luque - Guiners 0:3

38e minuut.
Argüello probeert de bal aan de voet te houden. Colmán rent richting de bal. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas speelt de bal door. Fatecha geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pistilli is nu in balbezit. Pistilli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Argüello probeert naar een medespeler te passen. Soto rent richting de bal. Grillón is nu in balbezit. Soto onderschept slim de pass. Soto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flamengo Luque 43%, Guiners 57%.
flamengo Luque - Guiners 0:3

49e minuut.
Ayala met een sublieme pass. Argüello is nu in balbezit. Argüello probeert naar een medespeler te passen. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ... Florenciañez bokst de bal weg.

50e minuut.
Montórfano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nissen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo onderschept slim de pass. Araujo passt de bal in één keer door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nissen met de inworp. Argüello is nu in balbezit. Argüello passt de bal in één keer door. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. Florenciañez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Zarza geeft de bal voor. Fatecha kopt de bal weg. Grillón bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto rent richting de bal. Soto geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nissen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ayala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argüello rent richting de bal. Argüello geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Cabañas onderschept slim de pass. Zarza rent richting de bal. Zarza geeft een hoge lob. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flamengo Luque - Guiners 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flamengo Luque 60%, Guiners 40%.
flamengo Luque - Guiners 0:4