Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moto Porã Nicole Aniston
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Neffa geeft een lange en hoge pass. Fadul kopt de bal weg. Manzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cataldo is nu in balbezit. Cataldo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Moto Porã - Nicole Aniston 1:0

4e minuut.
Roa passt de bal in één keer door. Irrazabal heeft problemen om de bal te vangen. Odonne rent richting de bal. Cataldo onderschept slim de pass. Cataldo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Moto Porã - Nicole Aniston 2:0

13e minuut.
Olmedo is nu in balbezit. Olmedo passt de bal zonder na te denken. Dumot rent richting de bal. Manzoni onderschept slim de pass. Manzoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moto Porã - Nicole Aniston 3:0

43e minuut.
Gauto bereikt de bal nog maar net als eerste. Odonne bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cataldo. Odonne roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Odonne kan niet meer verder spelen. Dávalos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moto Porã 42%, Nicole Aniston 58%.
Moto Porã - Nicole Aniston 3:0

51e minuut.
Irrazabal geeft een hoge lob. Inworp. Fadul met een snelle inworp. Cataldo is nu in balbezit. Cataldo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Olmedo speelt de bal door. Pane verovert de bal door een tackle van achteren. Román probeert de bal met de borst te controleren. Fadul onderschept slim de pass. Fadul schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Pane geeft een lange en hoge pass. Mendonca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendonca passt de bal in één keer door. Filártiga is nu in balbezit. Filártiga geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fadul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cataldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cataldo schiet op doel. Gauto heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moto Porã 32%, Nicole Aniston 68%.
Moto Porã - Nicole Aniston 3:0