Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia S.S.Cabrera
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Galeano kopt de bal weg. Rodriguez rent richting de bal. Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Pallarolas is nu in balbezit. Pallarolas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Galeano de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Riart zal de hoekschop nemen. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Achinelli kopt de bal weg. Pallarolas rent richting de bal. Pallarolas haalt uit met een fantastische trap. Urbieta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Balmelli onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia - S.S.Cabrera 1:0

33e minuut.
Rodriguez onderschept slim de pass. Rodriguez passt de bal zonder na te denken. Camacho rent richting de bal. Riquelme verovert de bal door een tackle van achteren. Riquelme haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Zaracho met een sublieme pass. Doldán is nu in balbezit. Doldán passt de bal met de wreef. Riquelme is nu in balbezit. Riquelme haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia - S.S.Cabrera 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia 37%, S.S.Cabrera 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimpia - S.S.Cabrera 1:1

47e minuut.
Ledesma kopt de bal weg. Achinelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate schiet op doel. Galeano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rodriguez verovert de bal door een tackle van achteren. Zaracho verovert de bal door een tackle van achteren. Zaracho probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pallarolas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pallarolas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cabrera met een sublieme pass. Achinelli rent richting de bal. Pallarolas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pallarolas krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Zaracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate rent richting de bal. Robledo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robledo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia 41%, S.S.Cabrera 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimpia - S.S.Cabrera 1:1