Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flamengo Luque chiquito
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Areco de bal onder controle te krijgen. Pistilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos is nu in balbezit. Pistilli verovert de bal door een tackle van achteren. Pistilli schiet op doel. Etcheverry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Montórfano passt de bal in één keer door. Leiva rent richting de bal. Leiva met een sublieme pass. Fadlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aldama rent richting de bal. Aldama haalt uit met een fantastische trap. Florenciañez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fadlala rent richting de bal. Fadlala haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Grillón verovert de bal door een tackle van achteren. Grillón speelt de bal door. Guerrero is nu in balbezit. Montórfano is nu in balbezit. Montórfano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flamengo Luque 59%, chiquito 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
flamengo Luque - chiquito 0:0

53e minuut.
Klungelig pakt Grillón de bal. Areco rent richting de bal. Areco passt de bal in één keer door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Orué geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soto met de inworp. Leiva is nu in balbezit. Leiva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cibils heeft problemen om de bal te vangen. Cabañas is nu in balbezit. Cibils begaat een overtreding. Cibils krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillón maakt een afschuwelijke overtreding. Leiva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cibils met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cabañas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabañas probeert naar een medespeler te passen. Pistilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistilli schiet op doel. Daar is Dos Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ayala kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Orué de bal onder controle te krijgen. Orué geeft een lange en hoge pass. Pistilli is nu in balbezit. Pistilli haalt uit met een fantastische trap. Etcheverry bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flamengo Luque 43%, chiquito 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
flamengo Luque - chiquito 0:0