Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Olimpia Victoria Pilsen
343 Tactiek 451
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeda onderschept slim de pass. Galanti verovert de bal door een tackle van achteren. Zavala rent richting de bal. Zavala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia - Victoria Pilsen 1:0

13e minuut.
Lambaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostianovsky is nu in balbezit. Lambaré onderschept slim de pass. Lambaré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Olimpia - Victoria Pilsen 1:1

16e minuut.
Ortellado rent richting de bal. Ortellado haalt uit met een fantastische trap. Bo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasmosy geeft de bal voor. Careaga geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Careaga geeft een lange en hoge pass. Galanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeda onderschept slim de pass. Lambaré is nu in balbezit. Lambaré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Arévalo kopt de bal weg. Wasmosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasmosy probeert naar een medespeler te passen. Etcheverry rent richting de bal. Etcheverry schiet op doel. Carissimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kostianovsky is nu in balbezit. Galanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortellado onderschept slim de pass. Lambaré rent richting de bal. Lambaré draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Olimpia 56%, Victoria Pilsen 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Olimpia - Victoria Pilsen 1:1

48e minuut.
Ortellado onderschept slim de pass. Ortellado passt de bal met de wreef. Careaga probeert naar een medespeler te passen. Lambaré rent richting de bal. Lambaré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Zavala is nu in balbezit. Díaz is nu in balbezit. Galanti verovert de bal door een tackle van achteren. Zavala is nu in balbezit. Zavala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Brugada kopt de bal weg. Etcheverry rent richting de bal. Barrios is nu in balbezit. Etcheverry verovert de bal door een tackle van achteren. Etcheverry schiet op doel. Carissimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Barrios kopt de bal weg. Lemos heeft problemen om de bal te vangen. Lemos passt de bal met de wreef. Brugada is nu in balbezit. Brugada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia - Victoria Pilsen 2:1

74e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostianovsky verovert de bal door een tackle van achteren. Kostianovsky geeft een hoge lob. Brugada heeft problemen om de bal te vangen. Brugada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Bobeda passt de bal zonder na te denken. Lambaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostianovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambaré onderschept slim de pass. Lambaré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Olimpia - Victoria Pilsen 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Olimpia 43%, Victoria Pilsen 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Olimpia - Victoria Pilsen 2:2