Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los jazmines Caceresbrian53
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Rivarola is nu in balbezit. Rivarola geeft een lange en hoge pass. Daar is Krauch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Robledo de bal. Robledo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Quintana de bal. Quintana geeft een hoge lob. Bo speelt de bal door. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los jazmines - Caceresbrian53 1:0

26e minuut.
Krauch geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barchini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Los jazmines - Caceresbrian53 2:0

37e minuut.
Morán met een sublieme pass. Salinas probeert naar een medespeler te passen. Rojas rent richting de bal. Robledo rent richting de bal. Robledo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Robledo is nu in balbezit. Robledo geeft een lange en hoge pass. Barchini kopt de bal weg. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los jazmines - Caceresbrian53 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los jazmines 47%, Caceresbrian53 53%.
Los jazmines - Caceresbrian53 3:0

62e minuut.
Krauch verovert de bal door een tackle van achteren. Krauch geeft de bal voor. Rivarola kopt de bal weg. Berges rent richting de bal. Berges haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Salinas heeft problemen om de bal te vangen. Alfonso speelt de bal door. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso rent richting de bal. Alfonso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krauch met de inworp. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana geeft een lange en hoge pass. Brizuela springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Barchini met de inworp. Alfonso rent richting de bal. Alfonso met een sublieme pass. Palacios rent richting de bal. Palacios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los jazmines - Caceresbrian53 4:0

79e minuut.
Rojas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robledo met een snelle inworp. Alfonso rent richting de bal. Alfonso haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los jazmines 44%, Caceresbrian53 56%.
Los jazmines - Caceresbrian53 4:0