Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Olimpia S.L libertadlost
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.8
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Paiva passt de bal in één keer door. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paiva krijgt een gele kaart. Zárate is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zárate met een snel genomen vrije trap. Villanueva heeft problemen om de bal te vangen. Quintana rent richting de bal. Quintana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Barboza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia S.L - libertadlost 0:1

14e minuut.
López bereikt de bal nog maar net als eerste. Rieder verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López. López krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Morán passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Gaona de bal onder controle te krijgen. Gaona passt de bal in één keer door. Rieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Rieder draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cibils maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Olimpia S.L - libertadlost 1:1

24e minuut.
Quintana is nu in balbezit. Morán is nu in balbezit. Quintana verovert de bal door een tackle van achteren. Villasanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasanti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia S.L - libertadlost 1:2

27e minuut.
Inworp. Samaniego zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vierci is nu in balbezit. Villasanti onderschept slim de pass. Villasanti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vierci rent richting de bal. Villasanti verovert de bal door een tackle van achteren. Villasanti speelt de bal door. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Olimpia S.L 59%, libertadlost 41%.
Club Olimpia S.L - libertadlost 1:2

47e minuut.
López is nu in balbezit. Rieder rent richting de bal. Rieder passt de bal zonder na te denken. Gaona is nu in balbezit. Gaona draait met de bal, schiet en ... Cibils verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana passt de bal in één keer door. Villasanti rent richting de bal. Villasanti draait met de bal, schiet en ... Villar kopt de bal weg. Mendonca bokst de bal weg.

78e minuut.
Klungelig pakt Casaccia de bal. Casaccia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Napout met de inworp. Rieder geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gaona rent richting de bal. Cañete onderschept slim de pass. Met opzet legt Gaona zijn tegenspeler op de grond. Gaona krijgt een gele kaart. Cañete roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cañete kan niet meer verder spelen. Parodi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Olimpia S.L 43%, libertadlost 57%.
Club Olimpia S.L - libertadlost 1:2