Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Humaita alcones fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


21e minuut.
Denis met de inworp. Achucarro heeft problemen om de bal te vangen. Saccarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Achucarro onderschept slim de pass. Achucarro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Humaita - alcones fc 1:0

34e minuut.
López Moreira verovert de bal door een tackle van achteren. López Moreira met een sublieme pass. Ocampo speelt de bal door. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Humaita - alcones fc 1:1

35e minuut.
Duarte rent richting de bal. Pomatta onderschept slim de pass. Saccarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccarello haalt uit met een fantastische trap. Filártiga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Humaita - alcones fc 1:2

36e minuut.
Saccarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Cervera onderschept slim de pass. Saccarello maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Saccarello moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Saccarello schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Humaita 53%, alcones fc 47%.
Humaita - alcones fc 1:2

48e minuut.
Colmán passt de bal zonder na te denken. Doldán is nu in balbezit. Doldán draait met de bal, schiet en ... Sanabria probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Humaita - alcones fc 2:2

60e minuut.
Pomatta rent richting de bal. Achucarro is nu in balbezit. Achucarro speelt de bal door. Doldán is nu in balbezit. Doldán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Humaita - alcones fc 3:2

68e minuut.
Pomatta geeft een hoge lob. Sanabria speelt de bal door. Adorno heeft problemen om de bal te vangen. Doldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Doldán haalt uit met een fantastische trap. Villalba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
León geeft een hoge lob. Alfonsino heeft problemen om de bal te vangen. Barchini rent richting de bal. Duarte is nu in balbezit. Duarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Humaita - alcones fc 3:3

77e minuut.
Pomatta is nu in balbezit. Pomatta met een sublieme pass. Doldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Doldán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Humaita 42%, alcones fc 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Humaita - alcones fc 3:3