Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RCD Canal 9 Nux CF
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 23.6
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Galindo geeft de bal voor. Da Silva kopt de bal weg. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zucolillo verovert de bal door een tackle van achteren. Zucolillo draait met de bal, schiet en ... Galarza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Galindo zal de hoekschop nemen. Ramirez kopt de bal weg. Da Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Rosa schiet op doel. Valiente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Morán geeft een lange en hoge pass. Pomatta rent richting de bal. Pomatta geeft een hoge lob. Da Rosa rent richting de bal. Da Rosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pineda passt de bal zonder na te denken. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo passt de bal zonder na te denken. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo haalt uit met een fantastische trap. Paniagua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD Canal 9 - Nux CF 0:1

16e minuut.
Roa geeft de bal voor. Inworp. Noguera met de inworp. Morán rent richting de bal. Morán draait met de bal, schiet en ... Paniagua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oviedo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ocampo kopt de bal weg. Morán rent richting de bal. Pomatta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pomatta krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ovelar geeft een lange en hoge pass. Oviedo probeert de bal aan de voet te houden. Pomatta rent richting de bal. Oviedo rent richting de bal. Oviedo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD Canal 9 - Nux CF 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RCD Canal 9 54%, Nux CF 46%.
RCD Canal 9 - Nux CF 0:2

49e minuut.
Da Silva met een harde bal richting middenveld. Morán kopt de bal weg. Pomatta rent richting de bal. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Valiente probeert naar een medespeler te passen. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo met een sublieme pass. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RCD Canal 9 53%, Nux CF 47%.
RCD Canal 9 - Nux CF 0:2