Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Olimpia S.L Liverpool united fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 21.5
hopeless Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saccarello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarubbi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia S.L - Liverpool united fc 0:1

4e minuut.
Sarubbi probeert naar een medespeler te passen. Fatecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Fatecha de bal. Fatecha haalt uit met een fantastische trap. Mendonca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia S.L - Liverpool united fc 0:2

5e minuut.
Toñanez passt de bal met de wreef. Fatecha is nu in balbezit. Fatecha schiet op doel. Saccarello springt en kopt de bal. Mendonca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Paiva probeert de bal met de borst te controleren. Paiva geeft een hoge lob. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Rieder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Saccarello rent richting de bal. Saccarello geeft een lange en hoge pass. Paiva kopt de bal weg. Daar is Sarubbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarubbi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sarubbi is nu in balbezit. Morán verovert de bal door een tackle van achteren. Morán passt de bal zonder na te denken. Gaona is nu in balbezit. Gaona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia S.L - Liverpool united fc 1:2

25e minuut.
Gomez met een sublieme pass. Saccarello is nu in balbezit. Saccarello passt de bal in één keer door. Fatecha is nu in balbezit. Fatecha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia S.L - Liverpool united fc 1:3

33e minuut.
Irrazabal rent richting de bal. Gaona onderschept slim de pass. Gaona passt de bal met de wreef. Rieder is nu in balbezit. Rieder schiet op doel. Gayoso bokst de bal weg.

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gayoso niet meer kan verder spelen. Ortuzar komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Saccarello geeft de bal voor. Basualdo heeft problemen om de bal te vangen. Fatecha rent richting de bal. Fatecha haalt uit met een fantastische trap. Villar probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sarubbi rent richting de bal. Vierci onderschept slim de pass. Vierci passt de bal met de wreef. Gaona rent richting de bal. Gaona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Barboza geeft de bal voor. Basualdo is nu in balbezit. Irrazabal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Irrazabal krijgt een gele kaart. Basualdo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Basualdo kan niet meer verder spelen. Villanueva komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Olimpia S.L 54%, Liverpool united fc 46%.
Club Olimpia S.L - Liverpool united fc 1:3

49e minuut.
Rieder passt de bal zonder na te denken. Gaona is nu in balbezit. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaona verovert de bal door een tackle van achteren. Gaona draait met de bal, schiet en ... Ortuzar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gaona rent richting de bal. Gaona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia S.L - Liverpool united fc 2:3

74e minuut.
Fatecha rent richting de bal. Sarubbi is nu in balbezit. Villar rent richting de bal. Fatecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatecha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mena is nu in balbezit. Mena passt de bal in één keer door. Morán probeert de bal aan de voet te houden. Fatecha is nu in balbezit. Fatecha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Olimpia S.L 56%, Liverpool united fc 44%.
Club Olimpia S.L - Liverpool united fc 2:3