Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WARRIOR TEAM FC PIMBA`S F. C.
Rihana22 Tactiek TROLS
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
63.7 gemiddelde waardering 68.1
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


5e minuut.
Carambol is nu in balbezit. Carambol speelt de bal door. Klungelig pakt Araúz de bal. Araúz haalt uit met een fantastische trap. Mon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tomar probeert naar een medespeler te passen. Tejada is nu in balbezit. Tejada met een sublieme pass. Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin draait met de bal, schiet en ... Arenas bokst de bal weg. Nef rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 1:0

11e minuut.
Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jašarspahić is nu in balbezit. Met opzet legt Aylwin zijn tegenspeler op de grond. Aylwin krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Araúz kopt de bal weg. Sakaryalı kan de bal niet met de borst controleren. Itzhaki onderschept slim de pass. Itzhaki haalt uit met een fantastische trap. Mon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 1:1

27e minuut.
Wollenzien passt de bal zonder na te denken. Tejada met een sublieme pass. Klungelig pakt Gornakov de bal. Araúz verovert de bal door een tackle van achteren. Araúz draait met de bal, schiet en ... Mon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Itzhaki de bal. Itzhaki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 1:2

29e minuut.
Sorbian speelt de bal door. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomar. Tomar krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Golijanin is nu in balbezit. Golijanin passt de bal met de wreef. Carambol rent richting de bal. Carambol geeft de bal voor. Itzhaki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Jašarspahić met een sublieme pass. Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Golijanin de bal. Golijanin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIOR TEAM FC 68%, PIMBA`S F. C. 32%.
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 1:2

46e minuut.
Ochetan komt het veld opgelopen. Cuadrado komt het veld opgelopen. Czerwiński komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Tomar geeft een lange en hoge pass. Pelotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin verovert de bal door een tackle van achteren. Nef is nu in balbezit. Nef draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Arenas niet meer kan verder spelen. Cruz komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Itzhaki is nu in balbezit. Sakaryalı begaat een overtreding. Itzhaki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jašarspahić met een snel genomen vrije trap. Itzhaki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 1:3

54e minuut.
Ochetan passt de bal zonder na te denken. Golijanin speelt de bal door. Daar is Jašarspahić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Itzhaki is nu in balbezit. Itzhaki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Czerwiński stond buitenspel. McGwire komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Aylwin kopt de bal weg. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelotas maakt een afschuwelijke overtreding. Pelotas krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Tejada kopt de bal weg. Klungelig pakt Pelotas de bal. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 2:3

65e minuut.
Mon probeert naar een medespeler te passen. Aylwin kopt de bal weg. Pelotas heeft problemen om de bal te vangen. Nef is nu in balbezit. Nef haalt uit met een fantastische trap. Cruz bokst de bal weg. Daar is Czerwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Morris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
McGwire passt de bal in één keer door. Sugalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Itzhaki verovert de bal door een tackle van achteren. Itzhaki schiet op doel. Mon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 2:4

69e minuut.
Daar is Tejada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejada passt de bal zonder na te denken. Anjaparidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Anjaparidze haalt uit met een fantastische trap. Cruz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pelotas kan de bal niet met de borst controleren. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef heeft problemen om de bal te vangen. Nef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIOR TEAM FC 64%, PIMBA`S F. C. 36%.
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 3:4