Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athena´´s JLGM
FIIIU Tactiek JUL
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 48.7
redelijk Schieten goed
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Sapieha is nu in balbezit. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Vega geeft de bal voor. Lang is nu in balbezit. Lang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Mystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mystek passt de bal in één keer door. Keloğlu met een sublieme pass. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang draait met de bal, schiet en ... Jeannin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Arcipreste verovert de bal door een tackle van achteren. Arcipreste speelt de bal door. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalník draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Keloğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Lang de bal. Kalník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalník haalt uit met een fantastische trap. Garjelea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Fonseca kopt de bal weg. Pinilla is nu in balbezit. Lang maakt een afschuwelijke overtreding. Lang is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Arcipreste speelt de bal door. Keloğlu rent richting de bal. Keloğlu probeert naar een medespeler te passen. Kalník rent richting de bal. Kalník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athena´´s 47%, JLGM 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Athena´´s - JLGM 0:0

47e minuut.
Dinu verovert de bal door een tackle van achteren. Dinu met een sublieme pass. Arcipreste probeert naar een medespeler te passen. Kalník heeft problemen om de bal te vangen. Kalník haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dinu is nu in balbezit. Arcipreste rent richting de bal. Arcipreste passt de bal in één keer door. Kalník is nu in balbezit. Kalník schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Keloğlu passt de bal in één keer door. Arcipreste heeft problemen om de bal te vangen. Arcipreste passt de bal met de wreef. Mystek heeft problemen om de bal te vangen. Mystek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Inworp. Sapieha met de inworp. Pinilla speelt de bal door. Klungelig pakt Sapieha de bal. Sapieha geeft een hoge lob. Mentula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Keloğlu onderschept slim de pass. Keloğlu speelt de bal door. Mystek speelt de bal door. Kalník rent richting de bal. Kalník haalt uit met een fantastische trap. Jeannin bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Łuczyński is nu in balbezit. Keloğlu onderschept slim de pass. Keloğlu speelt de bal door. Kalník rent richting de bal. Kalník draait met de bal, schiet en ... Jeannin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athena´´s 53%, JLGM 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Athena´´s - JLGM 0:0