Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BICHARECO F.C Dynawet FC
WAHOO Tactiek Antipalestino :P
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
46.5 gemiddelde waardering 56.6
adequate Schieten formidable
good Passen very good
very good Verdedigen outstanding


1e minuut.
Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper speelt de bal door. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago geeft een lange en hoge pass. Palofox maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Dynawet FC 0:1

5e minuut.
Perugina is nu in balbezit. Perugina geeft de bal voor. Klungelig pakt Justavino de bal. Gaggiano is nu in balbezit. Gaggiano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gaggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BICHARECO F.C - Dynawet FC 1:1

7e minuut.
Palofox kopt de bal weg. Perugina rent richting de bal. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios schiet op doel. Paunić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Dynawet FC 1:2

12e minuut.
Carter rent richting de bal. Kapeć rent richting de bal. Carter probeert naar een medespeler te passen. Gaggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggiano haalt uit met een fantastische trap. Bon bokst de bal weg.

13e minuut.
Palofox kopt de bal weg. Perugina bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios onderschept slim de pass. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cooper geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barrios krijgt zijn hoofd ertegen. Paunić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Klungelig pakt Gniadek de bal. Geri probeert naar een medespeler te passen. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago geeft de bal voor. Barrios springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Geri verovert de bal door een tackle van achteren. Geri geeft de bal voor. Veermets is nu in balbezit. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Paunić bokst de bal weg.

34e minuut.
Gniadek heeft problemen om de bal te vangen. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios met een sublieme pass. Palofox is nu in balbezit. Palofox haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Parandyk is nu in balbezit. Parandyk geeft de bal voor. Gaggiano kopt de bal weg. Klungelig pakt Bargiacchi de bal. Strzelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pottier neemt de hoekschop. Carter kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Barrios kopt de bal weg. Gondet controleert de bal met de borst. Palofox is nu in balbezit. Palofox schiet op doel. Paunić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Dynawet FC 1:3

41e minuut.
Veermets bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios onderschept slim de pass. Barrios passt de bal in één keer door. Palofox is nu in balbezit. Palofox schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Dynawet FC 1:4

44e minuut.
Tuvaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuvaoğlu geeft een hoge lob. Barrios kopt de bal weg. Palofox rent richting de bal. Palofox schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Palofox bereikt de bal nog maar net als eerste. Palofox haalt uit met een fantastische trap. Paunić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Dynawet FC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BICHARECO F.C 65%, Dynawet FC 35%.
BICHARECO F.C - Dynawet FC 1:5

46e minuut.
Palofox speelt de bal door. Barrios rent richting de bal. Barrios haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paunić probeert naar een medespeler te passen. Perugina bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios onderschept slim de pass. Barrios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Dynawet FC 1:6

50e minuut.
Daar is Geri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geri passt de bal in één keer door. Gondet rent richting de bal. Barrios onderschept slim de pass. Barrios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Dynawet FC 1:7

55e minuut.
Cooper speelt de bal door. Buitrago rent richting de bal. Buitrago speelt de bal door. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Geri probeert naar een medespeler te passen. Buitrago is nu in balbezit. Buitrago passt de bal in één keer door. Palofox is nu in balbezit. Palofox schiet op doel. Paunić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bargiacchi geeft een hoge lob. Veermets probeert de bal met de borst te controleren. Barrios is nu in balbezit. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Dynawet FC 1:8

63e minuut.
Daar is Buitrago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veermets tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buitrago raakt geblesseerd tijdens het duel. Buitrago zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barrios krijgt zijn hoofd ertegen. Paunić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Dynawet FC 1:9

68e minuut.
Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago passt de bal in één keer door. Daar is Palofox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palofox haalt uit met een fantastische trap. Paunić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Dynawet FC 1:10

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daley komt het veld opgelopen. Cooper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buitrago geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Buitrago onderschept slim de pass. Buitrago met een sublieme pass. Palofox is nu in balbezit. Palofox draait met de bal, schiet en ... Paunić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BICHARECO F.C - Dynawet FC 1:11

80e minuut.
Parandyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palofox. Parandyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pascal komt het veld opgelopen. Cañate komt het veld opgelopen. Leguizamo komt het veld opgelopen. Arosemena komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BICHARECO F.C 71%, Dynawet FC 29%.
BICHARECO F.C - Dynawet FC 1:11