Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campeones Jinetes Santos Soldados
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Armijo verovert de bal door een tackle van achteren. Armijo geeft de bal voor. Daar is Cerrud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gracés rent richting de bal. Gracés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Olmos speelt de bal door. Inworp. Portillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pizarro rent richting de bal. Pizarro geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Grant is nu in balbezit. Homerchea verovert de bal door een tackle van achteren. Homerchea passt de bal in één keer door. Gracés is nu in balbezit. Gracés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Grant is nu in balbezit. Grant speelt de bal door. Herron bereikt de bal nog maar net als eerste. Herron haalt uit met een fantastische trap. Julio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Jinetes - Santos Soldados 1:0

24e minuut.
Portillo rent richting de bal. Norato bereikt de bal nog maar net als eerste. Norato speelt de bal door. Herron rent richting de bal. Herron schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Jacobs speelt de bal door. Homerchea probeert naar een medespeler te passen. Armijo rent richting de bal. Norato onderschept slim de pass. Norato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeones Jinetes 36%, Santos Soldados 64%.
Campeones Jinetes - Santos Soldados 1:0

56e minuut.
Norato kopt de bal weg. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant geeft een hoge lob. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Julio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grant kopt de bal weg. Herron is nu in balbezit. Kawano begaat een overtreding. Kawano krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Espitia Navarro kopt de bal weg. Homerchea probeert de bal aan de voet te houden. Grant rent richting de bal. Gracés verovert de bal door een tackle van achteren. Gracés haalt uit met een fantastische trap. Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Ávila is nu in balbezit. Vegas rent richting de bal. Vegas passt de bal in één keer door. Herron rent richting de bal. Herron draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeones Jinetes 37%, Santos Soldados 63%.
Campeones Jinetes - Santos Soldados 1:0