Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Invencibles Tubérculos Scousers United
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh speelt de bal door. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro schiet op doel. Gaez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villasanta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Casazola rent richting de bal. Maltez begaat een overtreding. Casazola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arce met een snel genomen vrije trap. Singh kan de bal niet met de borst controleren. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh onderschept slim de pass. Singh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Invencibles Tubérculos - Scousers United 1:0

29e minuut.
Daar is Villarreal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrocha rent richting de bal. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal haalt uit met een fantastische trap. Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invencibles Tubérculos 52%, Scousers United 48%.
Invencibles Tubérculos - Scousers United 1:0

50e minuut.
Maltez speelt de bal door. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrocha verovert de bal door een tackle van achteren. Arrocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Invencibles Tubérculos - Scousers United 1:1

54e minuut.
Villarreal heeft problemen om de bal te vangen. Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh met een sublieme pass. Navarro rent richting de bal. Navarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Invencibles Tubérculos - Scousers United 2:1

59e minuut.
Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruíz passt de bal zonder na te denken. Acosta probeert de bal aan de voet te houden. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Salazar geeft een hoge lob. Ruíz kopt de bal weg. Daar is Hunter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Casazola is nu in balbezit. Arrocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrocha passt de bal in één keer door. Maltez bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltez haalt uit met een fantastische trap. Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invencibles Tubérculos 48%, Scousers United 52%.
Invencibles Tubérculos - Scousers United 2:1