Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Alces Borrachos Hijos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Caballero probeert de bal aan de voet te houden. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero is nu in balbezit. Fuentes onderschept slim de pass. Fuentes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Parris met een harde bal richting middenveld. Cortázar kopt de bal weg. Echeverría probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap. Kawano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alces - Borrachos Hijos 0:1

23e minuut.
De Hoyos passt de bal zonder na te denken. Fuentes is nu in balbezit. Rubio rent richting de bal. Fuentes rent richting de bal. Fuentes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Alces - Borrachos Hijos 1:1

28e minuut.
Parris geeft een lange en hoge pass. Inworp. Montenegro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Newmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Newmann geeft een hoge lob. Montilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montilla speelt de bal door. Cortázar heeft problemen om de bal te vangen. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes onderschept slim de pass. Fuentes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Echeverría kopt de bal weg. Fuentes heeft problemen om de bal te vangen. Caballero rent richting de bal. Rubio onderschept slim de pass. Rubio haalt uit met een fantastische trap. Montilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alces 41%, Borrachos Hijos 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Alces - Borrachos Hijos 1:1

60e minuut.
Fuentes speelt de bal door. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parris. Parris krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Newmann heeft problemen om de bal te vangen. Montero rent richting de bal. Newmann rent richting de bal. Montero onderschept slim de pass. Montero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez geeft de bal voor. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro met een sublieme pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alces - Borrachos Hijos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alces 40%, Borrachos Hijos 60%.
FC Alces - Borrachos Hijos 2:1