Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nutrias Invencibles Tubérculos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsaythe verovert de bal door een tackle van achteren. Forsaythe met een sublieme pass. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jurado geeft een lange en hoge pass. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda passt de bal met de wreef. Goodin rent richting de bal. Goodin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Fernández met een harde bal richting middenveld. Arce heeft problemen om de bal te vangen. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Navarro rent richting de bal. Guadamuz verovert de bal door een tackle van achteren. Guadamuz speelt de bal door. Orlaineta is nu in balbezit. Orlaineta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jurado geeft een hoge lob. Inworp. Hunter met de inworp. Orlaineta rent richting de bal. Orlaineta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado geeft de bal voor. Casazola kopt de bal weg. Navarro is nu in balbezit. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Arce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goodin rent richting de bal. Mon begaat een overtreding. Mon krijgt een gele kaart. Goodin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alfaro wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Alfaro met een sublieme pass. Goodin rent richting de bal. Goodin schiet op doel. Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nutrias - Invencibles Tubérculos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nutrias 63%, Invencibles Tubérculos 37%.
FC Nutrias - Invencibles Tubérculos 1:0

49e minuut.
Orlaineta rent richting de bal. Guadamuz is nu in balbezit. Orlaineta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orlaineta krijgt een gele kaart. Guadamuz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ibarra wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Salazar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nutrias - Invencibles Tubérculos 2:0

69e minuut.
Hunter probeert de bal aan de voet te houden. Goodin is nu in balbezit. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Orlaineta is nu in balbezit. Orlaineta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ibarra rent richting de bal. Ibarra geeft een hoge lob. Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davis is nu in balbezit. Davis probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nutrias 57%, Invencibles Tubérculos 43%.
FC Nutrias - Invencibles Tubérculos 2:0