Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dementes Zanates FC Alces
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Newmann onderschept slim de pass. Newmann geeft een hoge lob. Echeverría heeft problemen om de bal te vangen. Rubio rent richting de bal. Rubio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementes Zanates - FC Alces 0:1

14e minuut.
Palacio rent richting de bal. Palacio passt de bal zonder na te denken. Blanco rent richting de bal. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dementes Zanates - FC Alces 1:1

21e minuut.
Delgado rent richting de bal. Delgado passt de bal in één keer door. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementes Zanates - FC Alces 2:1

23e minuut.
Montenegro rent richting de bal. Robles De Frías onderschept slim de pass. Robles De Frías probeert naar een medespeler te passen. Aparicio is nu in balbezit. Delgado onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado met een sublieme pass. Blanco rent richting de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert García de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pascal geeft een hoge lob. Robles De Frías controleert de bal met de borst. Robles De Frías speelt de bal door. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementes Zanates - FC Alces 3:1

41e minuut.
Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría geeft een lange en hoge pass. Echeverría probeert de bal aan de voet te houden. Rubio rent richting de bal. Rubio schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dementes Zanates - FC Alces 3:2

42e minuut.
Echeverría rent richting de bal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado passt de bal in één keer door. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dementes Zanates 42%, FC Alces 58%.
Dementes Zanates - FC Alces 3:2

53e minuut.
Fuentes passt de bal met de wreef. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio draait met de bal, schiet en ... De Hoyos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Fuentes geeft de bal voor. Cubillas is nu in balbezit. Rubio rent richting de bal. Rubio schiet op doel. De Hoyos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dementes Zanates - FC Alces 3:3

60e minuut.
Echeverría passt de bal zonder na te denken. Rubio rent richting de bal. Rubio passt de bal zonder na te denken. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes schiet op doel. De Hoyos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Newmann geeft een hoge lob. Zepeda probeert de bal aan de voet te houden. Montenegro geeft de bal voor. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Zepeda is nu in balbezit. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal speelt de bal door. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Palacio geeft een hoge lob. Newmann rent richting de bal. Blanco onderschept slim de pass. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. Kawano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kawano speelt de bal door. Echeverría kopt de bal weg. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dementes Zanates 52%, FC Alces 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dementes Zanates - FC Alces 3:3