Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Plaza Amador Invencibles Tubérculos
TEUTON Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 20.6
redelijk Schieten matig
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


7e minuut.
Arancini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mon is nu in balbezit. Met opzet legt Pačev zijn tegenspeler op de grond. Pačev krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Palma geeft een lange en hoge pass. Inworp. Górecki met een snelle inworp. Liebens rent richting de bal. Liebens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Liebens verovert de bal door een tackle van achteren. Liebens speelt de bal door. Arancini met een sublieme pass. Dadaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov haalt uit met een fantastische trap. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Dadaşov verovert de bal door een tackle van achteren. Pačev rent richting de bal. Acosta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acosta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Plaza Amador 29%, Invencibles Tubérculos 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Plaza Amador - Invencibles Tubérculos 0:0

53e minuut.
Arancini met een snelle inworp. Dadaşov geeft de bal voor. Liebens is nu in balbezit. Liebens draait met de bal, schiet en ... Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Plaza Amador - Invencibles Tubérculos 1:0

55e minuut.
Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Arancini rent richting de bal. Arancini passt de bal in één keer door. Vergara is nu in balbezit. Vergara geeft een hoge lob. Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pačev heeft problemen om de bal te vangen. Pačev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Plaza Amador - Invencibles Tubérculos 2:0

61e minuut.
Hooker passt de bal in één keer door. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Dadaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov schiet op doel. Acosta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernández bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arancini neemt de hoekschop. Pačev springt en kopt de bal. Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Arancini probeert naar een medespeler te passen. Pačev is nu in balbezit. Pačev probeert naar een medespeler te passen. Dadaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Liebens bereikt de bal nog maar net als eerste. Liebens draait met de bal, schiet en ... Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Plaza Amador - Invencibles Tubérculos 3:0

70e minuut.
Beitía is nu in balbezit. Bradu verovert de bal door een tackle van achteren. Bradu geeft de bal voor. Dadaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vergara kopt de bal weg. Casazola rent richting de bal. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačev verovert de bal door een tackle van achteren. Pačev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Plaza Amador - Invencibles Tubérculos 4:0

81e minuut.
Vergara passt de bal in één keer door. Arancini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arancini met een sublieme pass. Dadaşov is nu in balbezit. Dadaşov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Plaza Amador 21%, Invencibles Tubérculos 79%.
CD Plaza Amador - Invencibles Tubérculos 4:0