Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Invencibles Tubérculos newbie
Normal Tactiek spain wc
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 40.5
weak Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma onderschept slim de pass. Filipovič is nu in balbezit. Filipovič haalt uit met een fantastische trap. Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Invencibles Tubérculos - newbie 0:1

11e minuut.
Daar is Roches, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlaineta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roches. Roches krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Fernández trapt de bal weg. Roches kopt de bal weg. Casazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo onderschept slim de pass. Giraldo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Invencibles Tubérculos - newbie 0:2

20e minuut.
Filipovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mon is nu in balbezit. Filipovič verovert de bal door een tackle van achteren. Filipovič passt de bal zonder na te denken. Arce verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Invencibles Tubérculos - newbie 0:3

24e minuut.
Wiercipięta kopt de bal weg. Filipovič rent richting de bal. Filipovič speelt de bal door. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Prakash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prakash geeft de bal voor. Daar is Mon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipovič rent richting de bal. Filipovič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invencibles Tubérculos 76%, newbie 24%.
Invencibles Tubérculos - newbie 0:3

51e minuut.
Casazola is nu in balbezit. Prakash met een sublieme pass. Güdür met een sublieme pass. Filipovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Casazola passt de bal in één keer door. Orlaineta rent richting de bal. Met opzet legt Prakash zijn tegenspeler op de grond. Orlaineta raakt geblesseerd tijdens het duel. Arce zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Roches de bal. Roches met een sublieme pass. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo verovert de bal door een tackle van achteren. Giraldo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Invencibles Tubérculos - newbie 0:4

77e minuut.
Wiercipięta speelt de bal door. Filipovič rent richting de bal. Filipovič passt de bal zonder na te denken. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Invencibles Tubérculos - newbie 0:5

81e minuut.
Mon bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercipięta onderschept slim de pass. Wiercipięta probeert naar een medespeler te passen. Giraldo rent richting de bal. Giraldo schiet op doel. Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Prakash probeert naar een medespeler te passen. Roches is nu in balbezit. Roches geeft een hoge lob. Filipovič is nu in balbezit. Filipovič schiet op doel. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palma heeft problemen om de bal te vangen. Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Invencibles Tubérculos - newbie 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invencibles Tubérculos 66%, newbie 34%.
Invencibles Tubérculos - newbie 0:6