Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Rateros newbie
Normal Tactiek spain wc
34% Balbezit 66%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 44.5
poor Schieten solid
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovič onderschept slim de pass. Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Roches is nu in balbezit. Roches schiet op doel. Benítez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Prakash probeert naar een medespeler te passen. Roches speelt de bal door. Samaniego rent richting de bal. Vintilă verovert de bal door een tackle van achteren. Vintilă schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Benítez speelt de bal door. Roches kopt de bal weg. Cañizales heeft problemen om de bal te vangen. Filipovič rent richting de bal. Filipovič haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Morán kopt de bal weg. Filipovič rent richting de bal. Filipovič passt de bal in één keer door. Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovič verovert de bal door een tackle van achteren. Filipovič met een sublieme pass. Vintilă is nu in balbezit. Vintilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rateros - newbie 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Lewis de bal. Filipovič onderschept slim de pass. Filipovič passt de bal zonder na te denken. Vintilă rent richting de bal. Vintilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rateros - newbie 0:2

21e minuut.
Daar is Vintilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cañizales speelt de bal door. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Roches bereikt de bal nog maar net als eerste. Roches draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Wiercipięta met een sublieme pass. Roches is nu in balbezit. Roches met een sublieme pass. Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Benítez met een sublieme pass. Filipovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo begaat een overtreding. Giraldo krijgt een gele kaart. Filipovič is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Güdür zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vintilă maakt een snoekduik en kopt de bal. Benítez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rateros - newbie 0:3

31e minuut.
Morán is nu in balbezit. Morán passt de bal in één keer door. Palma De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă verovert de bal door een tackle van achteren. Vintilă haalt uit met een fantastische trap. Benítez bokst de bal weg. Benítez met een sublieme pass. Güdür is nu in balbezit. Met opzet legt Morán zijn tegenspeler op de grond. Morán krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözüaçık geeft een hoge lob. Vintilă kopt de bal weg. Filipovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovič draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rateros - newbie 0:4

35e minuut.
Filipovič passt de bal in één keer door. Roches kan de bal niet met de borst controleren. Roches passt de bal met de wreef. Vintilă is nu in balbezit. Vintilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Wiercipięta rent richting de bal. Wiercipięta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cañizales de bal. Filipovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovič schiet op doel. Benítez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Wiercipięta speelt de bal door. Vintilă rent richting de bal. Vintilă passt de bal met de wreef. Filipovič rent richting de bal. Filipovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rateros - newbie 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Rateros 85%, newbie 15%.
CD Rateros - newbie 0:5

52e minuut.
Roches met een sublieme pass. Filipovič rent richting de bal. Palma De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovič onderschept slim de pass. Filipovič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cañizales is nu in balbezit. Cañizales passt de bal met de wreef. Daar is Samaniego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vintilă is nu in balbezit. Vintilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Vintilă rent richting de bal. Vintilă passt de bal met de wreef. Wiercipięta speelt de bal door. Filipovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovič haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Filipovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovič passt de bal met de wreef. Samaniego heeft problemen om de bal te vangen. Vintilă is nu in balbezit. Vintilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rateros - newbie 0:6

66e minuut.
Prakash kopt de bal weg. Vintilă rent richting de bal. Samaniego legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vintilă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roches zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Giraldo kan de bal niet met de borst controleren. Roches rent richting de bal. Roches passt de bal in één keer door. Vintilă is nu in balbezit. Vintilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Vintilă passt de bal met de wreef. Tejada rent richting de bal. Wiercipięta onderschept slim de pass. Filipovič rent richting de bal. Filipovič draait met de bal, schiet en ... Benítez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Güdür bereikt de bal nog maar net als eerste. Roches is nu in balbezit. Roches passt de bal met de wreef. Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Filipovič rent richting de bal. Filipovič draait met de bal, schiet en ... Benítez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Güdür passt de bal in één keer door. Prakash is nu in balbezit. Prakash geeft de bal voor. Wiercipięta rent richting de bal. Wiercipięta geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rateros - newbie 0:7

81e minuut.
Klungelig pakt Samaniego de bal. Vega is nu in balbezit. Prakash verovert de bal door een tackle van achteren. Vintilă rent richting de bal. Vintilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Roches kopt de bal weg. Daar is Vintilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vintilă passt de bal zonder na te denken. Filipovič is nu in balbezit. Filipovič haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Prakash verovert de bal door een tackle van achteren. Prakash speelt de bal door. Filipovič probeert naar een medespeler te passen. Vintilă heeft problemen om de bal te vangen. Vintilă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Rateros 82%, newbie 18%.
CD Rateros - newbie 0:7