Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
newbie F.C. Alces
spain wc Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
23% Spel op eigen helft 77%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 19
solid Schieten average
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Filipovič is nu in balbezit. Filipovič passt de bal in één keer door. Roches probeert naar een medespeler te passen. Vintilă is nu in balbezit. Vintilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Güdür raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Broce komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Roches passt de bal in één keer door. Daar is Filipovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovič onderschept slim de pass. Filipovič draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Prakash rent richting de bal. Prakash geeft een lange en hoge pass. Filipovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovič schiet op doel. Alba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
newbie - F.C. Alces 1:0

10e minuut.
Frolich probeert naar een medespeler te passen. Wiercipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercipięta probeert naar een medespeler te passen. Vintilă heeft problemen om de bal te vangen. Vintilă schiet op doel. Alba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wiercipięta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vintilă krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Filipovič probeert naar een medespeler te passen. Vintilă heeft problemen om de bal te vangen. Vintilă schiet op doel. Vegas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
newbie - F.C. Alces 2:0

22e minuut.
Ibarra speelt de bal door. Daar is Herrery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roches. Roches krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Vintilă onderschept slim de pass. Vintilă speelt de bal door. Filipovič rent richting de bal. Filipovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
newbie - F.C. Alces 3:0

35e minuut.
Roches heeft problemen om de bal te vangen. Wiercipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercipięta passt de bal zonder na te denken. Filipovič rent richting de bal. Filipovič haalt uit met een fantastische trap. Alba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Jaén geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiercipięta met de inworp. Filipovič is nu in balbezit. Filipovič geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vintilă rent richting de bal. Vintilă haalt uit met een fantastische trap. Alba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chifundo heeft problemen om de bal te vangen. Roches verovert de bal door een tackle van achteren. Roches passt de bal in één keer door. Vintilă rent richting de bal. Vintilă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Jaén geeft de bal voor. Inworp. Wiercipięta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filipovič is nu in balbezit. Filipovič schiet op doel. Alba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Roches passt de bal zonder na te denken. Filipovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovič passt de bal in één keer door. Roches heeft problemen om de bal te vangen. Roches haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: newbie 22%, F.C. Alces 78%.
newbie - F.C. Alces 3:0

49e minuut.
Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakash verovert de bal door een tackle van achteren. Prakash met een sublieme pass. Filipovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Prakash probeert naar een medespeler te passen. Wiercipięta is nu in balbezit. Wiercipięta probeert naar een medespeler te passen. Vintilă rent richting de bal. Vintilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Filipovič rent richting de bal. Filipovič passt de bal zonder na te denken. Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă haalt uit met een fantastische trap. Alba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
newbie - F.C. Alces 4:0

63e minuut.
Prakash passt de bal met de wreef. Roches is nu in balbezit. Roches passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vintilă de bal. Vintilă geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Roches probeert naar een medespeler te passen. Vegas rent richting de bal. Vintilă onderschept slim de pass. Vintilă draait met de bal, schiet en ... Alba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
newbie - F.C. Alces 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: newbie 25%, F.C. Alces 75%.
newbie - F.C. Alces 5:0