Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calmados Perros C.A. BRISAS DEL GOLF
Normal Tactiek sonic
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 26.5
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Sipahi verovert de bal door een tackle van achteren. Sipahi geeft een hoge lob. Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wilson trapt de bal weg van het doel. Naglić kopt de bal weg. Kamentsev is nu in balbezit. Kamentsev draait met de bal, schiet en ... Wilson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Perros - C.A. BRISAS DEL GOLF 0:1

14e minuut.
Sipahi onderschept slim de pass. Sipahi geeft de bal voor. Klungelig pakt Urane de bal. Kamentsev rent richting de bal. Kamentsev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sipahi passt de bal zonder na te denken. Gibbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamentsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamentsev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Perros - C.A. BRISAS DEL GOLF 0:2

21e minuut.
Naglić verovert de bal door een tackle van achteren. Naglić met een sublieme pass. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo draait met de bal, schiet en ... Gibbs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sipahi geeft een hoge lob. Kamentsev kopt de bal weg. Russo probeert de bal aan de voet te houden. Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Borbón onderschept slim de pass. Borbón probeert naar een medespeler te passen. Tejeda is nu in balbezit. Kamentsev onderschept slim de pass. Kamentsev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calmados Perros 67%, C.A. BRISAS DEL GOLF 33%.
Calmados Perros - C.A. BRISAS DEL GOLF 0:2

58e minuut.
Urane rent richting de bal. Urane geeft een hoge lob. Inworp. Sipahi met de inworp. Covrig geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Sipahi geeft een hoge lob. Urane kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Solanilla de bal onder controle te krijgen. Markov is nu in balbezit. Markov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Perros - C.A. BRISAS DEL GOLF 0:3

76e minuut.
Tejeda geeft de bal voor. Solanilla rent richting de bal. Russo onderschept slim de pass. Russo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Perros - C.A. BRISAS DEL GOLF 0:4

87e minuut.
Covrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Covrig passt de bal in één keer door. Russo is nu in balbezit. Russo schiet op doel. Wilson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Perros - C.A. BRISAS DEL GOLF 0:5

90e minuut.
Naglić passt de bal zonder na te denken. Kamentsev is nu in balbezit. Tejeda onderschept slim de pass. Russo verovert de bal door een tackle van achteren. Russo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calmados Perros 56%, C.A. BRISAS DEL GOLF 44%.
Calmados Perros - C.A. BRISAS DEL GOLF 0:5