Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. BRISAS DEL GOLF Campeones Soldados
sonic Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 16.1
redelijk Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Olmos geeft de bal voor. Zdylewicz is nu in balbezit. Vivero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vivero krijgt een gele kaart. Zdylewicz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zdylewicz kan niet meer verder spelen. Naglić komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Fronczak onderschept slim de pass. Fronczak passt de bal in één keer door. Cireddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cireddu draait met de bal, schiet en ... Suárez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. BRISAS DEL GOLF - Campeones Soldados 1:0

5e minuut.
Strugarek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Markov komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Vivero passt de bal in één keer door. Sipahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipahi speelt de bal door. Fronczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. BRISAS DEL GOLF - Campeones Soldados 2:0

20e minuut.
Sipahi geeft de bal voor. Klungelig pakt Cireddu de bal. Saés rent richting de bal. Cireddu onderschept slim de pass. Cireddu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. BRISAS DEL GOLF - Campeones Soldados 3:0

23e minuut.
Sipahi passt de bal zonder na te denken. Cireddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cireddu passt de bal zonder na te denken. Fronczak rent richting de bal. Fronczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sipahi verovert de bal door een tackle van achteren. Sipahi passt de bal zonder na te denken. Cireddu rent richting de bal. Fronczak rent richting de bal. Fronczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. BRISAS DEL GOLF - Campeones Soldados 4:0

33e minuut.
Ureña passt de bal met de wreef. Naglić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acosta. Acosta krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Fujigaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurane verovert de bal door een tackle van achteren. De Souza rent richting de bal. Hurane bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. BRISAS DEL GOLF 41%, Campeones Soldados 59%.
C.A. BRISAS DEL GOLF - Campeones Soldados 4:0

54e minuut.
Vivero onderschept slim de pass. Markov onderschept slim de pass. Markov passt de bal zonder na te denken. Cireddu rent richting de bal. Cireddu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipahi verovert de bal door een tackle van achteren. Sipahi geeft een lange en hoge pass. Cireddu rent richting de bal. Cireddu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. BRISAS DEL GOLF 51%, Campeones Soldados 49%.
C.A. BRISAS DEL GOLF - Campeones Soldados 4:0