Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grandes Tontos Pasivos Gatos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Tejeda rent richting de bal. Saucedo rent richting de bal. Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo rent richting de bal. Saucedo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cortázar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramwell verovert de bal door een tackle van achteren. Bramwell speelt de bal door. Miranda Barría bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda Barría draait met de bal, schiet en ... Rathburn bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Tontos - Pasivos Gatos 0:1

17e minuut.
Cortez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bramwell rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tejeda. Tejeda krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Rathburn trapt de bal weg van het doel. Mayorga kopt de bal weg. Zings kan de bal niet met de borst controleren. Miranda Barría onderschept slim de pass. Miranda Barría draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grandes Tontos 48%, Pasivos Gatos 52%.
Grandes Tontos - Pasivos Gatos 0:1

57e minuut.
Peralta rent richting de bal. Peralta met een sublieme pass. Miranda Barría rent richting de bal. Bramwell is nu in balbezit. Bramwell haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grandes Tontos 50%, Pasivos Gatos 50%.
Grandes Tontos - Pasivos Gatos 0:1