Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Listos Estudiantes CD Perros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Falcón geeft de bal voor. Inworp. Falcón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villarreal rent richting de bal. Villarreal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Jacobs de bal onder controle te krijgen. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón geeft de bal voor. Palacio is nu in balbezit. Palacio schiet op doel. Duarte bokst de bal weg.

20e minuut.
Marciaga rent richting de bal. Palomino onderschept slim de pass. Palomino speelt de bal door. Mudarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudarra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Arroyaves geeft een lange en hoge pass. Falcón kopt de bal weg. Jacobs speelt de bal door. Mudarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudarra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Azo geeft de bal voor. Hau kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gallardo de bal onder controle te krijgen. Blackman rent richting de bal. Blackman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jacobs is nu in balbezit. Millan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jacobs. Jacobs krijgt een gele kaart. Millan raakt geblesseerd tijdens het duel. Arroyaves zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Palacio kopt de bal weg. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Listos Estudiantes - CD Perros 1:0

38e minuut.
Inworp. Blackman met de inworp. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal haalt uit met een fantastische trap. Duarte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Listos Estudiantes - CD Perros 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Listos Estudiantes 50%, CD Perros 50%.
Listos Estudiantes - CD Perros 2:0

51e minuut.
Williams probeert naar een medespeler te passen. Arroyaves probeert de bal met de borst te controleren. Arroyaves passt de bal in één keer door. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Listos Estudiantes - CD Perros 2:1

55e minuut.
Gallardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araba is nu in balbezit. Marciaga maakt een afschuwelijke overtreding. Marciaga krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Falcón rent richting de bal. Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Falcón speelt de bal door. Palacio rent richting de bal. Palacio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Listos Estudiantes 54%, CD Perros 46%.
Listos Estudiantes - CD Perros 2:1