Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Quilos S.D. Coclé
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ávila passt de bal met de wreef. Inworp. Mayorga met een snelle inworp. Newmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Newmann geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Inworp. Mon met een snelle inworp. Mojica is nu in balbezit. Mojica draait met de bal, schiet en ... Angulo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Quilos - S.D. Coclé 0:1

20e minuut.
Mojica passt de bal zonder na te denken. Haughton speelt de bal door. Guadamuz rent richting de bal. Mojica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Quilos - S.D. Coclé 0:2

23e minuut.
Montilla geeft de bal voor. Duarte is nu in balbezit. Gómez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gómez krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Mayorga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Núñez de bal. Pineda rent richting de bal. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte haalt uit met een fantastische trap. Peniche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Inworp. Mayorga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojica onderschept slim de pass. Mojica geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pineda is nu in balbezit. Pineda geeft een hoge lob. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton geeft de bal voor. Guerrero springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Quilos 53%, S.D. Coclé 47%.
FC Quilos - S.D. Coclé 0:2

47e minuut.
Klungelig pakt Núñez de bal. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson speelt de bal door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Duarte passt de bal in één keer door. Aparicio is nu in balbezit. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Tello rent richting de bal. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez passt de bal met de wreef. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Angulo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte rent richting de bal. Soto is nu in balbezit. Duarte rent richting de bal. Duarte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Mayorga met een sublieme pass. Ávila heeft problemen om de bal te vangen. Newmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Newmann geeft een hoge lob. Soto springt en kopt de bal. Peniche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Quilos - S.D. Coclé 1:2

88e minuut.
Mojica rent richting de bal. Mon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojica is nu in balbezit. Mojica schiet op doel. Angulo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Quilos - S.D. Coclé 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Quilos 56%, S.D. Coclé 44%.
FC Quilos - S.D. Coclé 1:3