Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bajos Quilos arabe unido fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal geeft de bal voor. De Gracia probeert de bal met de borst te controleren. Xiaowen rent richting de bal. Xiaowen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajos Quilos - arabe unido fc 1:0

17e minuut.
Cumbrera passt de bal met de wreef. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal geeft een lange en hoge pass. Cumbrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumbrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gracia onderschept slim de pass. De Gracia speelt de bal door. Klungelig pakt Xiaowen de bal. Xiaowen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Obando rent richting de bal. Obando geeft een hoge lob. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumbrera rent richting de bal. Cumbrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajos Quilos 46%, arabe unido fc 54%.
Bajos Quilos - arabe unido fc 1:0

57e minuut.
Cargill geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Xiaowen de bal. De Gracia rent richting de bal. De Gracia haalt uit met een fantastische trap. Da Costa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is De Gracia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios rent richting de bal. Barrios passt de bal met de wreef. Cumbrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumbrera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De Gracia verovert de bal door een tackle van achteren. Poveda verovert de bal door een tackle van achteren. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gracia is nu in balbezit. De Gracia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios onderschept slim de pass. Barrios passt de bal zonder na te denken. Cumbrera rent richting de bal. Cumbrera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Figueira kopt de bal weg. Cumbrera rent richting de bal. De Souza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Souza krijgt een gele kaart. Cumbrera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barrios neemt de penalty, wat een uithaal! Figueira bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bajos Quilos - arabe unido fc 1:1

85e minuut.
Xiaowen is nu in balbezit. De Gracia bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda maakt een afschuwelijke overtreding. Poveda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajos Quilos 46%, arabe unido fc 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bajos Quilos - arabe unido fc 1:1