Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borrachos Soldados Maravillosos Gatos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ricketts onderschept slim de pass. Ricketts geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Peniche de bal. Hinestroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinestroza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Hunter draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Martínez de bal onder controle te krijgen. Thompson is nu in balbezit. Thompson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas passt de bal in één keer door. Hinestroza is nu in balbezit. Hinestroza haalt uit met een fantastische trap. Nazarit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Soldados - Maravillosos Gatos 1:0

20e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce geeft een lange en hoge pass. Cabal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Peniche is nu in balbezit. Peniche met een sublieme pass. Hinestroza is nu in balbezit. Hinestroza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borrachos Soldados 57%, Maravillosos Gatos 43%.
Borrachos Soldados - Maravillosos Gatos 1:0

48e minuut.
Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa speelt de bal door. Esquivel rent richting de bal. Hunter rent richting de bal. Hunter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter rent richting de bal. Hunter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Esquivel met een sublieme pass. Peniche rent richting de bal. Peniche passt de bal met de wreef. Hinestroza rent richting de bal. Hinestroza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mendieta speelt de bal door. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Hunter is nu in balbezit. Hunter geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borrachos Soldados - Maravillosos Gatos 1:1

84e minuut.
Bramwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter verovert de bal door een tackle van achteren. Hunter met een sublieme pass. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Soldados - Maravillosos Gatos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borrachos Soldados 55%, Maravillosos Gatos 45%.
Borrachos Soldados - Maravillosos Gatos 1:2