Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tranquilos Osos Increíbles Salamandras
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Cabrera probeert naar een medespeler te passen. De Gracia probeert de bal aan de voet te houden. Suárez speelt de bal door. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Peralta geeft de bal voor. Inworp. Stewart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tranquilos Osos - Increíbles Salamandras 1:0

24e minuut.
Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Falcón met een sublieme pass. Villasanta rent richting de bal. Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Peralta geeft de bal voor. Inworp. Stewart met een snelle inworp. Klungelig pakt Falcón de bal. Falcón schiet op doel. Herron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranquilos Osos 36%, Increíbles Salamandras 64%.
Tranquilos Osos - Increíbles Salamandras 1:0

50e minuut.
Pino is nu in balbezit. Rentería onderschept slim de pass. Rentería passt de bal met de wreef. Falcón is nu in balbezit. Falcón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Miranda is nu in balbezit. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez passt de bal in één keer door. Durán rent richting de bal. Durán haalt uit met een fantastische trap. Chung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bracho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rentería is nu in balbezit. Rentería speelt de bal door. Falcón is nu in balbezit. Falcón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranquilos Osos 42%, Increíbles Salamandras 58%.
Tranquilos Osos - Increíbles Salamandras 1:0