Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borrachos Soldados Listos Inútiles
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Esquivel verovert de bal door een tackle van achteren. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Orlaineta probeert naar een medespeler te passen. Balboa is nu in balbezit. Balboa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Herrery geeft een lange en hoge pass. Inworp. Orlaineta met een snelle inworp. Peniche is nu in balbezit. Peniche geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Montero geeft de bal voor. Mendieta kopt de bal weg. Bramwell rent richting de bal. Zapata onderschept slim de pass. Zapata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Montero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Esquivel de bal. Zapata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zapata krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Bramwell probeert naar een medespeler te passen. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Peniche schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Peniche is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borrachos Soldados 48%, Listos Inútiles 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borrachos Soldados - Listos Inútiles 0:0

47e minuut.
Orlaineta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlaineta probeert naar een medespeler te passen. Montero is nu in balbezit. Balboa verovert de bal door een tackle van achteren. Balboa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Herrery geeft een hoge lob. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel speelt de bal door. Balboa rent richting de bal. Balboa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Orlaineta geeft een hoge lob. Herrery probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montero is nu in balbezit. Balboa verovert de bal door een tackle van achteren. Balboa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borrachos Soldados 32%, Listos Inútiles 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borrachos Soldados - Listos Inútiles 0:0