Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:23
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: FK Kuti Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 34370
FK Kuti AS Roma HN
4-4-2 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 55.7
very good Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Bäumler geeft de bal voor. Klungelig pakt Piosik de bal. Nedović onderschept slim de pass. Nedović geeft een lange en hoge pass. Martínez maakt een snoekduik en kopt de bal. Brković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Settura is nu in balbezit. Nedović maakt een afschuwelijke overtreding. Settura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radicchi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Settura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Settura schiet op doel. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Topić passt de bal met de wreef. Puzić heeft problemen om de bal te vangen. Martínez is nu in balbezit. Martínez draait met de bal, schiet en ... Brković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kuti - AS Roma HN 0:1

9e minuut.
Mironescu geeft een hoge lob. Daar is Radicchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radicchi met een sublieme pass. Edvínsson heeft problemen om de bal te vangen. Edvínsson geeft de bal voor. Hilmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Settura rent richting de bal. Settura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Kuti - AS Roma HN 1:1

12e minuut.
Neguţescu onderschept slim de pass. Neguţescu probeert naar een medespeler te passen. Topić is nu in balbezit. Topić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kuti - AS Roma HN 1:2

15e minuut.
Neguţescu geeft de bal voor. Topić rent richting de bal. Topić probeert naar een medespeler te passen. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez rent richting de bal. Topić onderschept slim de pass. Topić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kuti - AS Roma HN 1:3

25e minuut.
Mironescu geeft een hoge lob. Inworp. Edvínsson met een snelle inworp. Piosik is nu in balbezit. Piosik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gómez met een sublieme pass. Inworp. Vukašinović met de inworp. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Piosik rent richting de bal. Settura rent richting de bal. Settura passt de bal in één keer door. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hilmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kuti - AS Roma HN 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kuti 48%, AS Roma HN 52%.
FK Kuti - AS Roma HN 2:3

50e minuut.
Ilioara geeft de bal voor. Puzić kopt de bal weg. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez draait met de bal, schiet en ... Brković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kuti - AS Roma HN 2:4

52e minuut.
Nikić rent richting de bal. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Marson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marson krijgt een gele kaart. Martínez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vukašinović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Edvínsson geeft een hoge lob. Hilmi met een sublieme pass. Topić kopt de bal weg. Martínez rent richting de bal. Martínez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Polczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marić komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Daar is Scazzoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilioara speelt de bal door. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez draait met de bal, schiet en ... Brković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kuti - AS Roma HN 2:5

88e minuut.
Nikić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vukašinović met een snelle inworp. Ilioara geeft een hoge lob. Puzić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kuti 55%, AS Roma HN 45%.
FK Kuti - AS Roma HN 2:5