Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crnogorski Omladinski Centar Moćni Graničar
elite nova Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 19.2
adequate Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lalović passt de bal met de wreef. Novačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Novačić passt de bal in één keer door. Aldea geeft een lange en hoge pass. Bjelošević krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - Moćni Graničar 1:0

5e minuut.
Mojsilović met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Novačić geeft een lange en hoge pass. Joksimović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Vukić geeft een hoge lob. Dubičić rent richting de bal. Dačević verovert de bal door een tackle van achteren. Joksimović geeft een lange en hoge pass. Backović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bjelošević is nu in balbezit. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović rent richting de bal. Joksimović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bobić de bal. Mojsilović probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dačević probeert naar een medespeler te passen. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović passt de bal zonder na te denken. Backović bereikt de bal nog maar net als eerste. Backović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - Moćni Graničar 2:0

22e minuut.
Mojsilović trapt de bal weg. Novačić kopt de bal weg. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Backović is nu in balbezit. Backović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Lalović rent richting de bal. Novačić verovert de bal door een tackle van achteren. Novačić passt de bal zonder na te denken. Backović rent richting de bal. Backović geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - Moćni Graničar 3:0

39e minuut.
Novačić verovert de bal door een tackle van achteren. Novačić passt de bal in één keer door. Backović is nu in balbezit. Bjelošević is nu in balbezit. Bjelošević schiet op doel. Mojsilović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Aldea is nu in balbezit. Aldea met een sublieme pass. Dačević speelt de bal door. Bjelošević is nu in balbezit. Bjelošević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Omladinski Centar 30%, Moćni Graničar 70%.
Crnogorski Omladinski Centar - Moćni Graničar 3:0

47e minuut.
Ćurtović kopt de bal weg. Daar is Aldea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldea passt de bal in één keer door. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Bobić geeft de bal voor. Inworp. Aldea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Backović bereikt de bal nog maar net als eerste. Backović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Batrić geeft de bal voor. Rorong kopt de bal weg. Dačević met een sublieme pass. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović haalt uit met een fantastische trap. Mojsilović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Ribić geeft de bal voor. Inworp. Joksimović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bjelošević is nu in balbezit. Bjelošević schiet op doel. Mojsilović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Backović de bal onder controle te krijgen. Đurđevac bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Aldea moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Aldea schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Đurđevac wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Đurđevac kan niet meer verder spelen. Lapić komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Lalović is nu in balbezit. Lalović passt de bal zonder na te denken. Lapić is nu in balbezit. Bjelošević is nu in balbezit. Bjelošević geeft de bal voor. Mojsilović bokst de bal weg.

71e minuut.
Ban geeft de bal voor. Joksimović rent richting de bal. Joksimović passt de bal in één keer door. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mojsilović met een harde bal richting middenveld. Dubičić kopt de bal weg. Bjelošević rent richting de bal. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - Moćni Graničar 4:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batrić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rorong is nu in balbezit. Nušić onderschept slim de pass. Nušić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Diamantis trapt de bal weg. Bjelošević is nu in balbezit. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Novačić geeft een hoge lob. Daar is Ribić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joksimović probeert naar een medespeler te passen. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević schiet op doel. Mojsilović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - Moćni Graničar 5:0

81e minuut.
Drljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić is nu in balbezit. Vukić geeft de bal voor. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - Moćni Graničar 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Omladinski Centar 23%, Moćni Graničar 77%.
Crnogorski Omladinski Centar - Moćni Graničar 6:0