Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Repetitor FK Kuti
KoiKoi Tactiek 4-4-2
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 52.5
adequate Schieten outstanding
average Passen very good
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Edvínsson rent richting de bal. Edvínsson met een sublieme pass. Piosik rent richting de bal. Piosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Repetitor - FK Kuti 0:1

4e minuut.
Stamenić met een sublieme pass. Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk probeert naar een medespeler te passen. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik draait met de bal, schiet en ... Zorić bokst de bal weg.

5e minuut.
Arnautović geeft een hoge lob. Inworp. Edvínsson met een snelle inworp. Piosik is nu in balbezit. Piosik geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Nikić is nu in balbezit. Nikić geeft een lange en hoge pass. Marson kopt de bal weg. Settura controleert de bal met de borst. Settura schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Delporte probeert naar een medespeler te passen. Polczyk rent richting de bal. Polczyk passt de bal zonder na te denken. Piosik is nu in balbezit. Piosik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Delporte probeert naar een medespeler te passen. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk probeert naar een medespeler te passen. Piosik rent richting de bal. Piosik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Piosik verovert de bal door een tackle van achteren. Piosik geeft een hoge lob. Stamenić rent richting de bal. Settura onderschept slim de pass. Settura schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Edvínsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Edvínsson passt de bal zonder na te denken. Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk geeft een lange en hoge pass. Settura springt en kopt de bal. Zorić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Radicchi geeft een lange en hoge pass. Settura kopt de bal weg. Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk geeft een lange en hoge pass. Settura krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Repetitor 65%, FK Kuti 35%.
FC Repetitor - FK Kuti 0:1

58e minuut.
Settura is nu in balbezit. Stamenić verovert de bal door een tackle van achteren. Stamenić passt de bal zonder na te denken. Polczyk rent richting de bal. Polczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Polczyk geeft een hoge lob. Settura springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Repetitor - FK Kuti 0:2

60e minuut.
Settura verovert de bal door een tackle van achteren. Stamenić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Settura raakt geblesseerd tijdens het duel. Radicchi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Settura is nu in balbezit. Settura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Repetitor - FK Kuti 0:3

65e minuut.
Piosik heeft problemen om de bal te vangen. Bulović rent richting de bal. Bulović passt de bal in één keer door. Settura is nu in balbezit. Settura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Polczyk is nu in balbezit. Polczyk passt de bal met de wreef. Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap. Zorić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Repetitor - FK Kuti 0:4

67e minuut.
Radicchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Radicchi passt de bal in één keer door. Daar is Polczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polczyk geeft de bal voor. Settura krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zorić met een harde bal richting middenveld. Radicchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radicchi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Daar is Piosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulović is nu in balbezit. Piosik onderschept slim de pass. Piosik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stamenić de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Gómez rent richting de bal. Gómez geeft de bal voor. Vučić heeft problemen om de bal te vangen. Settura bereikt de bal nog maar net als eerste. Settura haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Polczyk geeft een hoge lob. Daar is Vučić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Settura rent richting de bal. Settura haalt uit met een fantastische trap. Zorić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Repetitor - FK Kuti 0:5

83e minuut.
Settura rent richting de bal. Stamenić onderschept slim de pass. Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap. Zorić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Repetitor - FK Kuti 0:6

85e minuut.
Arnautović geeft de bal voor. Marson geeft een lange en hoge pass. Polczyk probeert naar een medespeler te passen. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik schiet op doel. Zorić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Repetitor - FK Kuti 0:7

89e minuut.
Edvínsson geeft de bal voor. Settura kopt de bal weg. Daar is Polczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polczyk geeft een lange en hoge pass. Settura springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zorić bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Repetitor 71%, FK Kuti 29%.
FC Repetitor - FK Kuti 0:7