Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crnogorski Omladinski Centar FK Kuti
cluj napoca Tactiek 4-4-2
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 57.7
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Dačević is nu in balbezit. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Edvínsson is nu in balbezit. Edvínsson geeft de bal voor. Settura krijgt zijn hoofd ertegen. Amuzgar bokst de bal weg.

2e minuut.
Nikić geeft een hoge lob. Edvínsson is nu in balbezit. Edvínsson geeft een lange en hoge pass. Settura krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - FK Kuti 0:1

5e minuut.
Dačević heeft problemen om de bal te vangen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dačević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gómez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gómez kan niet meer verder spelen. Normak komt het veld opgelopen. Normak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Edvínsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Edvínsson geeft een lange en hoge pass. Settura springt en kopt de bal. Amuzgar probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

11e minuut.
Radicchi kan de bal niet met de borst controleren. Milovanović speelt de bal door. Dačević probeert naar een medespeler te passen. Joksimović heeft problemen om de bal te vangen. Joksimović draait met de bal, schiet en ... Despotović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Edvínsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik geeft een lange en hoge pass. Settura krijgt zijn hoofd ertegen. Amuzgar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - FK Kuti 0:2

29e minuut.
Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljević verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Settura. Settura krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Joksimović kopt de bal weg. Klungelig pakt Normak de bal. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza draait met de bal, schiet en ... Despotović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - FK Kuti 1:2

36e minuut.
Radicchi rent richting de bal. Buza onderschept slim de pass. Buza probeert naar een medespeler te passen. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović draait met de bal, schiet en ... Despotović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Marson geeft een lange en hoge pass. Settura is nu in balbezit. Vukić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vukić krijgt een gele kaart. Settura raakt geblesseerd tijdens het duel. Settura legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Amuzgar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - FK Kuti 1:3

42e minuut.
Buza is nu in balbezit. Marson verovert de bal door een tackle van achteren. Marson probeert naar een medespeler te passen. Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk geeft een hoge lob. Amuzgar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Settura krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - FK Kuti 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Omladinski Centar 62%, FK Kuti 38%.
Crnogorski Omladinski Centar - FK Kuti 1:4

47e minuut.
Marson is nu in balbezit. Dačević onderschept slim de pass. Normak maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Normak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Normak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

49e minuut.
Piosik kopt de bal weg. Polczyk met een sublieme pass. Settura rent richting de bal. Settura draait met de bal, schiet en ... Amuzgar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Inworp. Polczyk met de inworp. Piosik rent richting de bal. Piosik geeft de bal voor. Settura springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban geeft de bal voor. Delporte kan de bal niet met de borst controleren. Buza rent richting de bal. Buza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kostić probeert naar een medespeler te passen. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buza wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Buza zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Despotović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - FK Kuti 2:4

75e minuut.
Kostić met een sublieme pass. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza passt de bal in één keer door. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - FK Kuti 3:4

77e minuut.
Milovanović rent richting de bal. Buza is nu in balbezit. Kostić met een sublieme pass. Joksimović rent richting de bal. Joksimović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Settura haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Drljević de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Edvínsson neemt de hoekschop. Settura maakt een snoekduik en kopt de bal. Amuzgar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Despotović speelt de bal door. Piosik kopt de bal weg. Ban heeft problemen om de bal te vangen. Settura is nu in balbezit. Settura haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Dačević met een sublieme pass. Bäumler is nu in balbezit. Joksimović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Joksimović krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Milovanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radicchi verovert de bal door een tackle van achteren. Radicchi passt de bal zonder na te denken. Daar is Piosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Omladinski Centar 56%, FK Kuti 44%.
Crnogorski Omladinski Centar - FK Kuti 3:4