Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 19:25
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: FC Elite Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 58551
FC Elite FK Kličevo
odiranjeee Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
52 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62 gemiddelde waardering 21.9
excellent Schieten poor
outstanding Passen poor
good Verdedigen weak


4e minuut.
Fatalski passt de bal zonder na te denken. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt passt de bal met de wreef. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Zaliani is nu in balbezit. Kalađurđević onderschept slim de pass. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco haalt uit met een fantastische trap. Krstić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FK Kličevo 1:0

7e minuut.
Inworp. Yengeç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bermúdez met een sublieme pass. Zaliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaliani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Doeltrap. Krstić trapt de bal weg van het doel. Isbrandt kopt de bal weg. Vivanco rent richting de bal. Vivanco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FK Kličevo 2:0

11e minuut.
Lapčević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yengeç met de inworp. Zaliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaliani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Bermúdez met een sublieme pass. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt met een sublieme pass. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zaliani springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Yengeç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bermúdez de bal. Bermúdez passt de bal met de wreef. Zaliani is nu in balbezit. Zaliani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaliani rent richting de bal. Zaliani draait met de bal, schiet en ... Kalađurđević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yengeç neemt de hoekschop. Vivanco krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Yengeç de bal. Yengeç geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kalađurđević de bal. Zaliani rent richting de bal. Zaliani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Isbrandt met een snelle inworp. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez speelt de bal door. Klungelig pakt Vivanco de bal. Vivanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FK Kličevo 3:0

29e minuut.
Antović bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt verovert de bal door een tackle van achteren. Isbrandt met een sublieme pass. Zaliani rent richting de bal. Zaliani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FK Kličevo 4:0

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krstić trapt de bal weg van het doel. Yengeç kopt de bal weg. Zaliani rent richting de bal. Zaliani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FK Kličevo 5:0

34e minuut.
Yengeç probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zaliani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaliani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vivanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FK Kličevo 6:0

35e minuut.
Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt met een sublieme pass. Zaliani rent richting de bal. Zaliani draait met de bal, schiet en ... Krstić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FK Kličevo 7:0

37e minuut.
Yengeç verovert de bal door een tackle van achteren. Yengeç probeert naar een medespeler te passen. Isbrandt met een sublieme pass. Vivanco rent richting de bal. Vivanco schiet op doel. Krstić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Isbrandt geeft de bal voor. Klungelig pakt Kalinić de bal. Zaliani rent richting de bal. Zaliani schiet op doel. Krstić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FK Kličevo 8:0

41e minuut.
Inworp. Crăciunescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yengeç met een sublieme pass. Zaliani is nu in balbezit. Zaliani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FK Kličevo 9:0

42e minuut.
Maletić is nu in balbezit. Zaliani verovert de bal door een tackle van achteren. Zaliani passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vivanco de bal. Vivanco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FK Kličevo 10:0

44e minuut.
Krstić trapt de bal weg van het doel. Isbrandt geeft een hoge lob. Zaliani kopt de bal weg. Klungelig pakt Vivanco de bal. Vivanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FK Kličevo 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Elite 18%, FK Kličevo 82%.
FC Elite - FK Kličevo 11:0

47e minuut.
Yengeç is nu in balbezit. Yengeç passt de bal in één keer door. Bermúdez met een sublieme pass. Daar is Vivanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivanco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Kalinić heeft problemen om de bal te vangen. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez met een sublieme pass. Vivanco is nu in balbezit. Vivanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FK Kličevo 12:0

57e minuut.
Zaliani speelt de bal door. Klungelig pakt Isbrandt de bal. Isbrandt geeft de bal voor. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FK Kličevo 13:0

58e minuut.
Yengeç verovert de bal door een tackle van achteren. Yengeç passt de bal in één keer door. Zaliani heeft problemen om de bal te vangen. Zaliani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FK Kličevo 14:0

59e minuut.
Vivanco passt de bal zonder na te denken. Yengeç heeft problemen om de bal te vangen. Yengeç passt de bal zonder na te denken. Zaliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaliani draait met de bal, schiet en ... Krstić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FK Kličevo 15:0

61e minuut.
Crăciunescu speelt de bal door. Isbrandt speelt de bal door. Daar is Yengeç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yengeç geeft de bal voor. Vivanco maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Isbrandt met een snelle inworp. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez passt de bal zonder na te denken. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FK Kličevo 16:0

66e minuut.
Sasin met een sublieme pass. Isbrandt probeert naar een medespeler te passen. Vivanco rent richting de bal. Vivanco draait met de bal, schiet en ... Kalađurđević probeert de bal aan de voet te houden. Krstić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Lapčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FK Kličevo 17:0

67e minuut.
Vivanco passt de bal in één keer door. Zaliani rent richting de bal. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FK Kličevo 18:0

68e minuut.
Bermúdez passt de bal zonder na te denken. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt passt de bal in één keer door. Zaliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaliani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Isbrandt met een sublieme pass. Daar is Vivanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalađurđević rent richting de bal. Vivanco verovert de bal door een tackle van achteren. Vivanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FK Kličevo 19:0

73e minuut.
Isbrandt met een snelle inworp. Bermúdez speelt de bal door. Yengeç probeert naar een medespeler te passen. Vivanco is nu in balbezit. Vivanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FK Kličevo 20:0

75e minuut.
Zlatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasin onderschept slim de pass. Sasin geeft de bal voor. Vivanco is nu in balbezit. Vivanco draait met de bal, schiet en ... Krstić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Bermúdez speelt de bal door. Daar is Vivanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivanco passt de bal zonder na te denken. Zaliani rent richting de bal. Zaliani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Isbrandt met een sublieme pass. Sasin is nu in balbezit. Sasin geeft een lange en hoge pass. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bermúdez kopt de bal weg. Zaliani rent richting de bal. Zaliani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vivanco de bal. Vivanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elite - FK Kličevo 21:0

84e minuut.
Maletić is nu in balbezit. Maletić passt de bal zonder na te denken. Yengeç met een sublieme pass. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Mrkšić is nu in balbezit. Vivanco verovert de bal door een tackle van achteren. Vivanco passt de bal in één keer door. Zaliani is nu in balbezit. Zaliani haalt uit met een fantastische trap. Paal! Krstić bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yengeç zal de hoekschop nemen. Vivanco krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt passt de bal zonder na te denken. Daar is Zaliani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivanco is nu in balbezit. Vivanco draait met de bal, schiet en ... Krstić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Elite 17%, FK Kličevo 83%.
FC Elite - FK Kličevo 21:0