Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Opaljeni Metalac Žilavi Panteri
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Mikijelj rent richting de bal. Miladinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Miladinović passt de bal zonder na te denken. Zečević is nu in balbezit. Zečević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Miladinović passt de bal met de wreef. Momčilović is nu in balbezit. Zečević onderschept slim de pass. Zečević heeft problemen om de bal te vangen. Zečević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Vesnić is nu in balbezit. Miladinović verovert de bal door een tackle van achteren. Miladinović passt de bal zonder na te denken. Zečević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zečević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Vesnić geeft een lange en hoge pass. Veličković rent richting de bal. Veličković geeft de bal voor. Bogavac is nu in balbezit. Bogavac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Baćević met de inworp. Kosorić controleert de bal met de borst. Ireiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ireiz krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ireiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ireiz met een sublieme pass. Bogavac is nu in balbezit. Bogavac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca geeft een lange en hoge pass. Ireiz kopt de bal weg. Bogavac is nu in balbezit. Bogavac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opaljeni Metalac 48%, Žilavi Panteri 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Opaljeni Metalac - Žilavi Panteri 0:0

46e minuut.
Vesnić passt de bal met de wreef. Veličković bereikt de bal nog maar net als eerste. Brđović begaat een overtreding. Veličković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gogić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Milašinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Topić geeft de bal voor. Momčilović heeft problemen om de bal te vangen. Zečević rent richting de bal. Miladinović is nu in balbezit. Miladinović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Mikijelj rent richting de bal. Grujičić probeert naar een medespeler te passen. Brđović rent richting de bal. Veličković onderschept slim de pass. Veličković geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dragić met een harde bal richting middenveld. Vesnić kopt de bal weg. Bogavac is nu in balbezit. Bogavac schiet op doel. Dragić probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - Žilavi Panteri 1:0

86e minuut.
Daar is Vesnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miladinović rent richting de bal. Miladinović passt de bal zonder na te denken. Zečević is nu in balbezit. Zečević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Opaljeni Metalac - Žilavi Panteri 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opaljeni Metalac 49%, Žilavi Panteri 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Opaljeni Metalac - Žilavi Panteri 1:1