Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tromi Leopardi FC Stolari
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Čolan verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bujošević. Čolan raakt geblesseerd tijdens het duel. Čolan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bogavac rent richting de bal. Bogavac haalt uit met een fantastische trap. Lubura bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Baćović speelt de bal door. Bobić rent richting de bal. Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobić onderschept slim de pass. Bobić geeft een lange en hoge pass. Pejanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Ćeklić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milidrag verovert de bal door een tackle van achteren. Milidrag met een sublieme pass. Baćović rent richting de bal. Baćović schiet op doel. Pejanović bokst de bal weg.

13e minuut.
Klungelig pakt Mihić de bal. Rankić is nu in balbezit. Rankić passt de bal in één keer door. Bogavac is nu in balbezit. Bogavac haalt uit met een fantastische trap. Lubura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Baćović heeft problemen om de bal te vangen. Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladušić onderschept slim de pass. Baćović is nu in balbezit. Baćović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vladušić verovert de bal door een tackle van achteren. Vladušić haalt uit met een fantastische trap. Petković heeft problemen om de bal te vangen. Baćović bereikt de bal nog maar net als eerste. Baćović haalt uit met een fantastische trap. Pejanović bokst de bal weg.

43e minuut.
Krapović passt de bal met de wreef. Bogavac is nu in balbezit. Ćopić is nu in balbezit. Bogavac onderschept slim de pass. Bogavac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tromi Leopardi 50%, FC Stolari 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tromi Leopardi - FC Stolari 0:0

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Vladušić de bal onder controle te krijgen. Đorđević rent richting de bal. Đorđević geeft een lange en hoge pass. Daar is Vladušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladušić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Maksimović kopt de bal weg. Vladušić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petković. Petković krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Bobić kopt de bal weg. Klungelig pakt Maksimović de bal. Vladušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladušić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Petković de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Maksimović onderschept slim de pass. Maksimović probeert naar een medespeler te passen. Bujošević met een sublieme pass. Bobić is nu in balbezit. Bobić geeft een lange en hoge pass. Pejanović bokst de bal weg.

83e minuut.
Bobić heeft problemen om de bal te vangen. Krapović speelt de bal door. Bogavac is nu in balbezit. Čizmić rent richting de bal. Čizmić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Maksimović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vladušić de bal. Baćović rent richting de bal. Vladušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladušić draait met de bal, schiet en ... Pejanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tromi Leopardi 35%, FC Stolari 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tromi Leopardi - FC Stolari 0:0