Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odlični Tigrovi Ludi Udarnik
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Banjević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arsenić met een snelle inworp. Sakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakić geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Tigrovi - Ludi Udarnik 0:1

20e minuut.
Kajganić speelt de bal door. Sabljić rent richting de bal. Sabljić geeft de bal voor. Klungelig pakt Kojović de bal. Kojović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kokotović trapt de bal weg. Kajganić kopt de bal weg. Divić rent richting de bal. Divić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Divić is nu in balbezit. Divić speelt de bal door. Kojović is nu in balbezit. Kojović draait met de bal, schiet en ... Kokotović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Odlični Tigrovi - Ludi Udarnik 1:1

44e minuut.
Kajganić verovert de bal door een tackle van achteren. Popadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajganić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kajganić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odlični Tigrovi 43%, Ludi Udarnik 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odlični Tigrovi - Ludi Udarnik 1:1

46e minuut.
Sakić is nu in balbezit. Sakić passt de bal met de wreef. Zlatić probeert naar een medespeler te passen. Kojović rent richting de bal. Kojović draait met de bal, schiet en ... Kokotović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kokotović probeert naar een medespeler te passen. Sabljić kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kojović rent richting de bal. Kojović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Banjević geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bejatović met een snelle inworp. Arsenić geeft de bal voor. Batrić heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gardašević rent richting de bal. Gardašević geeft een lange en hoge pass. Kojović rent richting de bal. Kojović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Bejatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejatović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kojović moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kojović kan niet meer verder spelen. Jovanović komt het veld opgelopen. Anđus met een snel genomen vrije trap. Jovanović is nu in balbezit. Jovanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odlični Tigrovi 39%, Ludi Udarnik 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odlični Tigrovi - Ludi Udarnik 1:1