Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Tigrovi Odlični Tigrovi
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Čizmić geeft een hoge lob. Stamatović heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabljić. Sabljić krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Šegrt onderschept slim de pass. Klungelig pakt Šegrt de bal. Šegrt geeft de bal voor. Đapić rent richting de bal. Đapić haalt uit met een fantastische trap. Robović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Šegrt verovert de bal door een tackle van achteren. Šegrt probeert naar een medespeler te passen. Stamatović rent richting de bal. Stamatović haalt uit met een fantastische trap. Robović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tigrovi - Odlični Tigrovi 1:0

15e minuut.
Sabljić verovert de bal door een tackle van achteren. Sabljić passt de bal met de wreef. Daar is Divić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamatović rent richting de bal. Stamatović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Šegrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegrt passt de bal zonder na te denken. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović schiet op doel. Robović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tigrovi - Odlični Tigrovi 2:0

39e minuut.
Bajagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabljić is nu in balbezit. Šegrt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šegrt krijgt een gele kaart. Sabljić raakt geblesseerd tijdens het duel. Sabljić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Jovanović de bal. Jovanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mihajlović trapt de bal weg. Sabljić probeert de bal met de borst te controleren. Sabljić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jovanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jovanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tigrovi 35%, Odlični Tigrovi 65%.
SK Tigrovi - Odlični Tigrovi 2:0

63e minuut.
Vlajković onderschept slim de pass. Vlajković passt de bal zonder na te denken. Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegrt is nu in balbezit. Šegrt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tigrovi - Odlični Tigrovi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tigrovi 48%, Odlični Tigrovi 52%.
SK Tigrovi - Odlični Tigrovi 3:0